Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 908 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 11,97 g |
Vláknina | 4,38 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 354 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 21,32 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Moje poznámka
Kuřecí stehna se zeleninou v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G157
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 20 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Suroviny:
stehno kuřecí,
směs zeleninová mražená,
cibule,
bujón zeleninový,
sůl,
pepř,
olej slunečnicový,
víno bílé
Komentáře (17)
Bych něco napsala, ale jako moderátorka nemůžu
No chápu ale, že KAŽDÁ LIŠKA CHVÁLÍ SVŮJ OCAS, že
Mně v receptu spíš zarazilo použití 400 ml vína v malém uzavřeném prostoru remosky, když každý kuchař u použití vína píše (říká), že víno pořádně zredukujeme. Kuře pustí hromadu šťávy, mražená zelenina také trochu, k tomu skoro půl litru vína vína, které šťávu pouze zředí a nedochutí...
Nemyslím si, že bude zásadní rozdíl v chuti, aspoň ne v tomto receptu. Ano - nikdy bych nepoužila mrazenou třeba jako základ svíčkove, protože ten základ prostě chce čerstvou....
Autorka sice dřív nekomunikovala, ale teď ano.
Něco mi uteklo? Třeba to, že tu máme nové móresy a "necháváme lidi umlčovat"? Nejdříve jste pod recepty na dotazy nereagovala ani tehdy, když to bylo třeba a teď na normální poznámku reagujete takto
My dva určitě ano, však víte, že se nám tu už vyčítalo, že jsme jedna parta!
Dámy ráčejí být jedna za osmnáct a druhá bez dvou za dvacet
No obávám se, že my tři bychom si mohli podat ruce, že