Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka kudlanka ze žlutých fazolek

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 5. 2021 19:27

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 992 kJ / 476 kcal
Bílkoviny27,06 g
Tuky16,67 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy47,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pozor! Před vlitím smetany musí být už polévka dostatečně slaná, pak nehrozí sražení smetany.

Babička byla z jižních Čech, odtud název kudlanka, neboli polévka zahuštěná moukou, zakudlanou do podmáslí nebo kysané smetany.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: fazolky žluté, brambory, smetana kysaná, mouka hladká, kmín celý, bobkový list, sůl, vejce, ocet, voda

TopRecepty.cz

Polévka kudlanka ze žlutých fazolek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Rpoq