Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 479 kJ / 1 071 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,08 g |
| Tuky | 35,49 g |
| Vláknina | 43,70 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 716 mg |
| Sůl | 1,58 g |
| Sacharidy | 119,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Namočíme přes noc do vody 100 g špaldy, druhý den ji propláchneme a v čisté vodě uvaříme doměkka.
Krok 2: Do hrnce vložíme jeden celer a dvě brambory, oboje nakrájené na kostičky, zalijeme mlékem, smetanou a vývarem, osolíme a vaříme doměkka asi 25 minut.
Krok 3: Rozmixujeme ponorným mixérem, vmícháme sekanou petrželku, cibuli osmaženou na oleji a špaldu.
Zveřejněno 25. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Moje poznámka
Celerový krém se špaldou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o3Zj
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
AndreaRinger před 47 minutami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 52 minutami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový salát
poirotka před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 1 hodinou
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 2 hodinami
Domácí veka
KucharkaRenata před 2 hodinami
Patero slaných závinů
ladiksubrt před 2 hodinami
Kanadské kuře
pesinova.k před 3 hodinami
Suroviny:
pšenice,
celer,
brambory,
mléko,
smetana,
vývar masový,
sůl,
petrželka,
cibule,
olej
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.