Polévka s červenou cibulí

Polévky Doba přípravy: 30 minut příprava 0 názorů

Žádná fotografie není k dispozici
Buďte první a přidejte fotografii

Polévky Doba přípravy: 30 minut příprava 0 názorů

Suroviny

2 mrkve
1 petržel
2 lžíce oleje
1 lžička třtinového cukru
6 červených cibulí
750 ml zeleninového vývaru
200 ml bílého vína
200 mléka
2 bobkové listy
mletý pepř
1 stroužek česneku
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Mrkve a petržel nakrájíme na kolečka a spolu se lžičkou třtinového cukru osmahneme na dvou lžících oleje. Přidáme šest červených cibulí nakrájených na půlkolečka a ještě chvíli restujeme. Zalijeme vývarem, 200 ml bílého vína a 200 ml mléka, přidáme dva bobkové listy a vaříme 20 minut.

  2. Vyjmeme bobkový list, přidáme pepř a utřený stroužek česneku a částečně rozmixujeme, je žádoucí, aby polévka nebyla úplně hladká, ale byly v ní kousky zeleniny. Na závěr dochutíme solí a podáváme s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Polévky ze Svatojánu.

Komentáře k receptu Polévka s červenou cibulí

K receptu nejsou žádné komentáře.