Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sekaná s jehněčím masem v bránici

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba tepelné úpravy: 50 min dle trouby

50 min (50 min tepelná úprava, dle trouby)

29. 5. 2021 18:30

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie12 750 kJ / 3 047 kcal
Bílkoviny234,84 g
Tuky233,28 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,31 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Koření použijeme podle zvyklostí a chuti, možno použít i směs na mleté maso.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

alca2

29. 5. 2021 21:32

Eja57: koření dávám od oka, po zamíchání ochutnám a podle chuti přidám, co mi na chuti chybí. Jak jsem napsala do poznámek, lze použít hotovou směs koření. Celková doba pečení závisí na tloušťce sekané a na troubě, cca 50 min.
Poměr masa může být různý podle možností a chuti. Dobrou chuť

Eja57 Eja57

29. 5. 2021 20:37

Množství masa jsem snad správně odečetla z postupu a napsala do surovin. Ale aspoň náznak kolik koření?
A celková doba pečení?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bok vepřový, maso jehněčí, cibule, česnek, houska, sůl, pepř, kmín drcený, tymián, paprika, chilli, majoránka, hořčice, vločky ovesné, vejce, bránice

TopRecepty.cz

Sekaná s jehněčím masem v bránici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9JD3