Suroviny pro 10 porcí
10porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 469 kJ / 3 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,20 g |
Tuky | 215,62 g |
Vláknina | 15,90 g |
Cholesterol | 732 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 428,79 g |
Postup přípravy
Krok 1: K prosaté mouce s práškem do pečiva přidáme cukr, máslo, olej, žloutky, citrónovou šťávu a zpracujeme v těsto.
Krok 2: Vyválíme ho a přeneseme na tukem vymazaný plech.
Krok 3: Bílky ušleháme do husta, přimícháme nastrouhané ořechy a cukr, plát těsta potřeme džemem, ořechovou vrstvou a zvolna pečeme 30 minut do růžova.
Zveřejněno 17. 9. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduché Cikánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyo6
Moje poznámka
Jednoduché Cikánské řezy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kyo6
Nejnovější recepty
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 6 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 20 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Falešný španělský ptáček
Dreamer_Mike před 14 minutami
Vepřové pečené na cibuli
Adams-alena před 37 minutami
Kuřecí maso s houbami
Geressha před 1 hodinou
Kuřecí nudličky ve smetanové omáčce
Geressha před 1 hodinou
Jednoduchá hermelínová pomazánka
ZboSy před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
valerie.valkova před 3 hodinami
Rybí filé na špenátosýrovém lůžku s rajčatovou čepicí
Fitulka před 4 hodinami
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
kamilkamil před 4 hodinami
Křampes - staročeská zelná polévka z Vrchoviny
Fitulka před 5 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
cukr moučkový,
máslo,
olej,
žloutek,
šťáva citronová,
tuk,
džem,
bílek,
ořechy vlašské,
cukr moučkový
Komentáře (1)