Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,99 g |
| Tuky | 32,55 g |
| Vláknina | 10,36 g |
| Cholesterol | 336 mg |
| Sodík | 117 mg |
| Sůl | 0,21 g |
| Sacharidy | 21,74 g |
Postup přípravy
vejcem a prudce osmažíme z obou stran. Do zapékací misky rozprostřeme 1 nakrájenou cibuli, na ni poklademe řízky a zasypeme druhou nakrájenou cibulí. Podlijeme pivem, zakryjeme alobalem a dáme péct na cca 30 minut. Krok 3: Po 30 minutách sundáme alobal, na každý řízek dáme plátek másla a dopečeme ještě cca 10 minut.
Podáváme s bramborem nebo chlebem a zeleninou podle chuti.
Zveřejněno 27. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené řízky zapečené na cibuli a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gygy
Moje poznámka
Smažené řízky zapečené na cibuli a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Gygy
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 10 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 6 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 6 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 9 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 10 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 10 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 10 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 10 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 11 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 11 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 11 hodinami
Suroviny:
řízky,
cibule,
vejce,
sůl,
pepř,
česnek,
strouhanka,
olej,
pivo světlé,
máslo
Komentáře (1)