Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 985 kJ / 1 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,81 g |
| Tuky | 111,80 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 332 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 190,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku prosejte do mísy a přidejte na kostky nakrájené studené máslo, vyndané z lednice. Mouku s máslem zpracujte v robotu nebo ručně na drobenku, až je sypká jako písek. Pak přidejte ledovou vodu, sůl a vypracujte hladké těsto.
Krok 2: Zabalte vzniklé těsto do potravinářské fólie, rozplácněte ho na placku a dejte na 2 hodiny odležet do lednice.
Zveřejněno 15. 11. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké těsto naslano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OV9G
Moje poznámka
Křehké těsto naslano
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OV9G
Nejnovější recepty
Žampionový krém
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí roládky se sýrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Panenka na zeleném pepři
Přidáno před 5 hodinami
Hospodský guláš podle ČSN
Přidáno před 8 hodinami
Růžová bábovka
Přidáno před 16 hodinami
Hovězí krk pečený na česneku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 42 minutami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 59 minutami
Pečené koleno
magdalenka před 1 hodinou
Česneková kroupová polévka
magdalenka před 1 hodinou
Krémová pórková polévka
[email protected] před 1 hodinou
Boršč - trochu podle mě
Kdyzjehlad před 2 hodinami
Růžová bábovka
jemelka před 2 hodinami
Jednoduchá krupicová kaše aneb pohádka mládí
magdalenka před 3 hodinami
Nakládaný bůček
magdalenka před 3 hodinami
Bramborový chléb s prefermentem
magdalenka před 3 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
máslo,
voda,
sůl
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.