Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kežmarská roštěná

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

30. 12. 2021 18:15

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 336 kJ / 558 kcal
Bílkoviny8,81 g
Tuky44,61 g
Vláknina6,42 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 94 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace z kuchařky z roku 1979

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

26. 5. 2023 12:51

Majolenka1: Jé tak to je milé!!!! To mám velikánskou radost! Děkuji mnohokrát :-K

Majolenka1 Majolenka1

26. 5. 2023 11:17

Výborný vařím opakovaně, dětem moc chutná😋☺🥰🌞

Majolenka1 Majolenka1

26. 5. 2023 11:15

Výborný😋 náhodou jsem na recept narazila a už ho vařím po třetí 40 klukům na akce. Když se ptám, co uvařit? Chtějí ten novej recept 🤣🤣🤣

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: roštěná hovězí, cibule, rajče, olej, smetana, mouka hladká, paprika sušená sladká, pepř

TopRecepty.cz

Kežmarská roštěná

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9RNz