Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové karé na kaparech a kopru

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

RubyRom RubyRom

Snadný

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 35 min

65 min (30 min příprava + 35 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2 porce

2porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 305 kJ /
312 kcal
Bílkoviny9,46 g
Tuky23,58 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 78 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,42 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso naklepeme, trochu na okrajích nařízneme, aby se nekroutilo, osolíme, opepříme a po obou stranách opečeme na oleji s máslem. Krok 2: Měkké maso vyjmeme a přikryjeme alobalem. Do výpeku přidáme nasekané kapary, necháme chvilku a pak přidáme nasekaný kopr a zalijeme smetanou s mlékem ve které jsme rozmíchali lžičku mouku. Krok 3: Promícháme a povaříme. Nakonec ještě podle potřeby dochutíme solí.

Zveřejněno 16. 1. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé na kaparech a kopru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4En7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové karé na kaparech a kopru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4En7

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
pečeně vepřová, sůl, pepř, olej, máslo, kapary, kopr čerstvý, smetana, mléko, mouka hladká

Přidat fotografie receptu