Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu

Na Velikonoční pondělí nesmí chybět také bohatá odměna pro příchozí koledníky. Zajíčci z perníku jsou ideální volbou, nebo je též můžete využít jako jedlou dekoraci. Po upečení jsou hned měkcí a krásně voní po medu.

Hodnocení receptu je 4,8 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 78 min Doba přípravy: 70 min Doba tepelné úpravy: 8 min bez odležení těsta

78 min (70 min příprava + 8 min tepelná úprava, bez odležení těsta)

11. 4. 2022 18:18

Suroviny pro 35 kusů

35 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 578 kJ / 1 572 kcal
Bílkoviny36,41 g
Tuky59,39 g
Vláknina6,10 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 1,77 g
Sůl0,24 g
Sacharidy219,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perníčky jsou po upečení měkké a tudíž hned k jídlu. Nesmí se ale přepéct a těsto nesmí být vyváleno moc tence.

Množství kusů je orientační, záleží na velikosti vykrajovátka. Na perníčky se mně osvědčily spíše větší tvary, než malé.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas

12. 4. 2022 14:52

Marie Svarcova: Děkuji moc. Zajíčci jsou hlavně pro menší vnoučata.:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 4. 2022 07:44

:-):yes:líbí se mi recept a nápad je super :yes::yes::-K

Merylas Merylas

11. 4. 2022 18:27

Jaromira18: Děkuji. <3

Jaromira18 Jaromira18

11. 4. 2022 18:25

Moc se mi líbí.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, soda jedlá, koření do perníku, máslo, med, vejce, mouka hladká, žloutek, voda

TopRecepty.cz

Velikonoční perníkoví zajíčci-hned k jídlu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zVWr