Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 581 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,72 g |
Tuky | 39,61 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 50,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme, osolíme, promícháme s bílkem a se škrobem a necháme půl hodiny odležet v lednici.
Krok 2: V hluboké pánvi rozpálíme tuk, maso osmahneme dozlatova a vyndáme. V pánvi osmahneme cibuli a česnek nakrájené na kostičky, postupně přidáme nakrájený pórek, papriky a žampiony.
Krok 3: Pak vmícháme do směsi maso a dochutíme sójovou omáčkou. Necháme krátce povařit. Můžeme přidat petrželku.
Krok 4: Podáváme s rýží.
Zveřejněno 15. 8. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře chop suey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpB0
Moje poznámka
Kuře chop suey
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEpB0
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 3 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 5 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 8 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 9 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 1 hodinou
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 3 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 5 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 5 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 6 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 7 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 9 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 10 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 11 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 11 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
olej,
bílek,
škrob,
cibule,
pórek,
paprika,
žampióny,
česnek,
omáčka sojová,
sůl,
petrželka
Komentáře (4)