Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Skoropovidla

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 8. 2009 17:42

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 728 kJ / 891 kcal
Bílkoviny9,75 g
Tuky3,00 g
Vláknina37,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy187,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Besinka35

9. 2. 2013 19:52

:yes:

SyPe70@seznam.cz

2. 9. 2009 08:31

Prosím nedal by se recept použít na hrušky?

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2009 18:47

Takže hotovo.;-) Rozhodně bych příště nekrájela švestky na kostičky, ale pomixovala hned do pekárny. Nerozvaří se to!!! Takže, když jsem to vyndala hotové z pekárny, hned jsem to mixovala ponorným mixérem, aby se to aspoň vzdáleně povidlům podobalo, jinak to byl švestkový džem. Chuť vynikající, rozhodně moc dobré, ale jak jsem říkala, chuť spíš džemu. Kdysi jsem vařila několik hodin a ještě asi málo džem na sporáku, tak aspoň ta barva se podobala povidlům, ale mohly být hustější. Každopádně moc dobré.;-)

kedlubna kedlubna

24. 8. 2009 18:09

JANI, já už nepřidávám normální cukr když používám želírovací cukr ! 2 v 1 nebo 3 v 1 nebo 4 v 1 se liší jen na počet - kg - ovoce. . . . .

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 8. 2009 15:29

Já bych se ještě chtěla zeptat, jestli to někdo ví. Želírovací cukr 3+1 je ten přípravek, ale k němu se ještě přidává klasický cukr asi 250g, nebo ne? Nebo je i želírovací cukr přímo 3+1 ten větší, kde se už cukr nepřidává?:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 19:08

Śárko, dám na tebe!;-), zítra tady budou švestičky od kámošky ze zahrady a syn mi už dříve donesl 3 pytle, musela jsem se podělit s kámoškama, jinak bychom v tom malém bytě zakopávali o švestky:-D

kedlubna kedlubna

23. 8. 2009 19:05

JANI, třetí léto dělám marmelády v pekárně a nádoba je OK ;-)

spagetka spagetka

23. 8. 2009 19:03

Neí to jinak, použij tedy normální hrnec a stejný postup a je to supeeeeeer

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 18:59

No jo, ale ty spagi nemáš pekárnu, tak normálně v hrnci? Napiš mi to třeba do vzkazů, to bude asi maličko jinak.;-) Já to nechci dělat v pekárně, píšou tam, že je lepší si na to pořídit jinou nádobu, že kyselina z ovoce může tu nádobu poškodit a to víš, už ji asi znova nevyhraju!:-)):-D

spagetka spagetka

23. 8. 2009 18:21

Věrka. (neregistrovaný/á) - ano máš pravdu i s tím názvem - rozvárka:-*:-*:-p:yes::yes::yes:

Věrka.

23. 8. 2009 18:10

My jsme je doma taky dělali a říkali jsme jim rozvárka. Já teď dělávám ty co se do nich přidává trochu octa a cukru, pak se nechají odpočinout a druhý den se teprve dělají ale né úplně na kaši a ty se teda vůbec nakazí a jsou dobrý.

spagetka spagetka

23. 8. 2009 18:03

Jani není a jsou skvělý, dělám je od babky už hooodně dlouho a vřele doporučuju :-!:-!:-!:-!:-p:-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 8. 2009 17:50

Śári a není to spíš pak džem?:-?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švestkový džem švestková marmeláda v pekárně švestková rozvárka švestková marmeláda v domácí pekárně švestkový džem recept švestková marmeláda z domácí pekárny jablečná rozvárka marmelády a džemy recepty ze švestek švestkový džem v domácí pekárně zelirovaci cukr švestky v domácí pekárně marmelada ze švestek švestky recepty džem domácí švestková marmeláda rozvarka rozvarka ze svestek džem ze švestek marmeláda v domací pekárně ovocná rozvárka rozvarka že scestek

Suroviny: švestky, cukr želírovací, kyselina citronová, esence rumová, cukr skořice

TopRecepty.cz

Skoropovidla

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BLmx