Postup přípravy
Krok 1: Zelí nakrouháme najemno a osolíme.
Krok 2: Rukou promneme, aby zelí pustilo šťávu a přidáme cukr, ocet a trošku oleje.
Krok 3: Napěchujeme do sklenic a zavřeme víčky. V lednici vydrží měsíc bez zavařování.
Zveřejněno 5. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehký salát z hlávkového zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR5pr
Moje poznámka
Lehký salát z hlávkového zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kR5pr
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 5 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 5 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 7 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 7 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 4 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 5 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 6 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 7 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 7 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 10 hodinami
Suroviny:
zelí bílé hlávkové,
sůl,
cukr,
ocet,
olej
Komentáře (1)