Pikantní krkovička po maďarsku
Máte chuť na něco pikantního na maďarský způsob? Opečenou krkovičku se špekem, paprikou, pórkem a klobáskou podusíte. Tento recept je jednoduchý a vynikající pokrm si nejlépe vychutnáte s rýží.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 4. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní krkovička po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6yx9
Moje poznámka
Pikantní krkovička po maďarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J6yx9
Nejnovější recepty
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 56 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 21 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 11 minutami
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 13 minutami
Uzený guláš
brtna před 36 minutami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 1 hodinou
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 1 hodinou
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 1 hodinou
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 2 hodinami
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 3 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
sůl,
pepř,
sádlo,
cibule,
špek,
mouka hladká,
koření paprika maďarská,
paprika čerstvá červená,
klobása maďarská,
vývar masový,
pórek,
česnek
Komentáře (14)
Každopádně jsem moc spokojena, omáčka je fakt mňamózní!
Na oběd přijde kamarád, tak se už teď moc těším…
Děkuji a měj se krásně…