Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohové knedlíky s borůvkami a rozvarem

Žahour, švanda nebo jihočeská kahuda - to všechno jsou různé názvy pro omáčku z rozvařených borůvek a cukru. Někde se ještě vylepšuje smetanou nebo skořicí. Společně s tvarohovými knedlíky pak tvoří dokonalou pochoutku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 13 min Doba přípravy: 8 min Doba tepelné úpravy: 5 min

13 min (8 min příprava + 5 min tepelná úprava)

20. 9. 2023 19:50

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 628 kJ / 867 kcal
Bílkoviny38,03 g
Tuky14,71 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy138,55 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Hella Hella (moderátorka)

29. 11. 2023 22:24

Letní dobrota:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 9. 2023 07:42

:-)<3:yes: kopeček smetany nebo trošku tvarohu na posyp by té dobrotě slušel :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, mouka hrubá, tvaroh, citron, borůvky, cukr třtinový, citron

TopRecepty.cz

Tvarohové knedlíky s borůvkami a rozvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kR21K