Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na víně se smetanou a játry

Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je vhodná také smetanová omáčka a jako zpestření také restovaná játra na másle.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 90 min

130 min (40 min příprava + 90 min tepelná úprava)

21. 9. 2023 18:27

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 604 kJ / 1 339 kcal
Bílkoviny11,87 g
Tuky124,37 g
Vláknina4,70 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 1,75 g
Sůl4,35 g
Sacharidy26,26 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

22. 9. 2023 13:25

Marie Svarcova: Maruško moc děkuji. Když mám dostatek domácích králíků snažím se je dělat na různé způsoby, aby se nám nepřejedly. :-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

22. 9. 2023 09:07

:-)<3:yes::yes: obdivuji ty tvé recepty na králíky 100 x jinak a vždy dobré :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: králík, sůl, pepř mletý, slanina, máslo, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, víno bílé, mouka hladká, smetana, hořčice plnotučná, játra králičí, máslo, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Králík na víně se smetanou a játry

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yPwjg