Králík na víně se smetanou a játry
Králičí maso se podává zpravidla při slavnostních příležitostech. Maso je dobré prošpikovat, aby nebylo suché a během pečení jej obracet a přelévat výpekem. K masu je vhodná také smetanová omáčka a jako zpestření také restovaná játra na másle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 604 kJ / 1 339 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,87 g |
Tuky | 124,37 g |
Vláknina | 4,70 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 26,26 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 9. 2023 13:25
Marie Svarcova: Maruško moc děkuji. Když mám dostatek domácích králíků snažím se je dělat na různé způsoby, aby se nám nepřejedly.
22. 9. 2023 09:07
obdivuji ty tvé recepty na králíky 100 x jinak a vždy dobré
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 21 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 23 minutami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 1 hodinou
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 1 hodinou
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 2 hodinami
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste se setkali s pojmem "krém Chantilly" a nevíte, co se skrývá za honosným názvem? Hned vám to vysvětlíme
Špikování masa je snadné a rychlé. Naše video vám ukáže správný postup
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Další recepty
Suroviny: králík, sůl, pepř mletý, slanina, máslo, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, víno bílé, mouka hladká, smetana, hořčice plnotučná, játra králičí, máslo, sůl, pepř mletý
Králík na víně se smetanou a játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yPwjg
2 názory