Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložené křepelčí vejce

Křepelčí vejce jsou skvělá. Přípravou v páře odpadne pracné loupání. Šikovné formičky jsou vychytávka a výsledné " velevajíčko" s minižloutky je na řezu zajímavé. Rychlá večeře s jednoduchým bramborovým salátem je pak dílem okamžiku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 32 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 12 min

32 min (20 min příprava + 12 min tepelná úprava)

27. 11. 2023 22:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 918 kJ / 1 175 kcal
Bílkoviny9,20 g
Tuky99,35 g
Vláknina7,70 g
Cholesterol 143 mg
Sodík 901 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy57,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čerstvá křepelčí vejce se špatně loupou, ještě mnohem hůř než slepičí. Formička je super zrychlení přípravy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zuzi777a zuzi777a

28. 11. 2023 11:00

Marie Svarcova: Děkuji. Byla to rychlovka pro hejno lidských kobylek....😁

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 11. 2023 09:50

:-)<3:yes::yes: Líbí se mi - to bych si určitě pochutnala :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vajíčka křepelčí, olej, brambory, zelenina sterilovaná, majonéza, zelenina, salám měkký, sůl, pepř mletý, majonéza, zelenina, salám měkký, petrželka

TopRecepty.cz

Obložené křepelčí vejce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o2jyN