Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ty nejlepší langoše

Snad žádnou pouť, či jarmark, si nedovedeme představit bez langošů z kynutého těsta. Smaženou dobrotu můžete připravit v pohodlí vašeho domova a obložit tím, co máte rádi. Neprůstřelnou klasikou je však kombinace sýru, česneku a kečupu.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez doby kynutí těsta

50 min (40 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez doby kynutí těsta)

28. 11. 2023 19:37

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 103 kJ / 2 176 kcal
Bílkoviny78,93 g
Tuky31,77 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 307 mg
Sodík 6,63 g
Sůl16,51 g
Sacharidy385,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Langoše mohou kynout v lednici až do druhého dne, nebo hodinu v teple k přípravě ihned. Nejraději je máme s česnekem, sýrem a zakysanou smetanou či kečupem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Langoš si na pouti prostě vždycky musím dát, bez nich to není ono. :-) zajímavá je kombinace s medvědím česnekem.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, vejce, mléko, smetana zakysaná, sůl, cukr, droždí čerstvé, česnek, kečup sladký, sýr strouhaný

TopRecepty.cz

Ty nejlepší langoše

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ADMm1