Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová srbská směs

Pokud k obědu připravíte vepřovou směs na srbský způsob, určitě nešlápnete vedle. Příprava není nijak složitá a tak tento sytý a chutný pokrm zvládnou uvařit i začátečníci. Ke křehkému masu a zeleninové omáčce je ideální přílohou rýže.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 45 min

80 min (35 min příprava + 45 min tepelná úprava)

2. 1. 2024 14:32

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 898 kJ / 932 kcal
Bílkoviny128,26 g
Tuky30,43 g
Vláknina9,80 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,60 g
Sacharidy32,47 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

3. 1. 2024 10:49

Marie Svarcova: ano já mám také ráda výrazné koření, ale manžel to nesmí, má problém se zažíváním.

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 1. 2024 09:16

:-)<3:yes::yes: to mám moc ráda, jen přidávám koření čubrici nebo aspoň saturejku :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, sůl, pepř mletý, cibule, olej, protlak rajčatový, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, kapie sterilovaná, vývar masový

TopRecepty.cz

Vepřová srbská směs

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wpK5r