Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Nadýchaná bublanina vonící po citronu je i díky podmáslí velmi vláčná. Nahoru můžeme naskládat jakékoliv drobné ovoce, například rybíz. Právě ten použila moderátorka Tereza Bebarová, která se podělila s receptem na svůj oblíbený moučník.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 662 kJ / 5 895 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,70 g |
| Tuky | 233,66 g |
| Vláknina | 34,50 g |
| Cholesterol | 2,11 g |
| Sodík | 2,15 g |
| Sůl | 5,22 g |
| Sacharidy | 796,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 3. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Moje poznámka
Rybízová bublanina podle Terezy Bebarové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkxX
Nejnovější recepty
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 7 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 9 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 21 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 22 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:57:18
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno 27. 12. 2025 13:05:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
AndreaRinger před 41 minutami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 46 minutami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 1 hodinou
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 1 hodinou
Mrkvový salát
poirotka před 1 hodinou
Vepřová pečeně po frankfurtsku
poirotka před 1 hodinou
Jehněčí kotletky v marinádě
[email protected] před 1 hodinou
Domácí veka
KucharkaRenata před 2 hodinami
Patero slaných závinů
ladiksubrt před 2 hodinami
Kanadské kuře
pesinova.k před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
máslo,
mouka hladká,
podmáslí,
prášek do pečiva,
citron bio,
sůl,
rybíz červený,
mouka hladká,
máslo,
cukr krupice,
rum,
sůl,
mouka hladká
Komentáře (2)