Tuňákový nákyp

paajus Kuchařka: paajus

Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

3 konzervy tuňáka
3 plátky rýžového chleba
1 sklenice mléka
1 lžíce Solamylu
1 kelímek bílého jogurtu
3 vejce
1 rajče oloupané a nahrubo nastrouhané
1 lžíce másla
1 lžíce oregana
1/2 lžičky pepře
sůl
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Tuňáka vyklopíme do mísy a rozdrobíme.

  2. V druhé nádobě rozdrobíme rýžový chlebíček a přidáme 1/2 sklenice mléka. Necháme odležet asi 5 minut, až vše změkne, a přidáme do mísy s tuňákem.

  3. Ve zbylém mléce rozmícháme solamyl, přidáme do mísy a dobře promícháme. Přidáme zbytek ingrediencí a znovu pořádně zamícháme.

  4. Směs vyklopíme do vymazaného pekáčku a pečeme asi 45 min na střední teplotu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Tuňákový nákyp

Tématické fráze: tuňákový chleba rýžový chléb recept rýžový chleba tuňákový chléb tunákový pekáček rýžový nakyp s tunakem tuňákové plackyx tunákový chlebíček tuňákový chleba recept rýžový chléb rýžové placičky

Zapomněl/a jsem heslo