Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Šťavnaté vepřové plátky, pomalu vařené v aromatické omáčce, se rozplývají na jazyku. Pomalé vaření zajišťuje, že maso bude krásně měkké a dokonale prolnuté s chutí omáčky. Tento pokrm je ideální volbou pro rodinné večeře nebo když si chcete dopřát něco opravdu výjimečného.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 806 kJ / 1 149 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,28 g |
Tuky | 92,27 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 26,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Moje poznámka
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rk9xK
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 6 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 7 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 9 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 10 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 10 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 12 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 12 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 12 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 13 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 14 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 14 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 16 hodinami
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
cibule,
nožička vepřová,
okurky sterilované,
hořčice plnotučná,
lák z okurek,
smetana na vaření,
mouka hladká,
olej,
pepř mletý,
sůl,
vejce
Komentáře (6)
Také raději používám smetanu ke šlehání,ale lednice mi nabídla pouze tu na vaření.A přiznám se,tu zápražku se mi nechtělo dělat