Večírková polévka
Po veselém večírku občas následuje perné ráno. Pomoci může dobrá polévka, u které oceníme rychlou přípravu. Připravíme ji z vývaru, řapíkatého celeru a sušených hub. Podáváme ji nazdobenou petrželkou a pažitkou.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 821 kJ / 196 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,17 g |
| Tuky | 8,42 g |
| Vláknina | 18,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,13 g |
| Sacharidy | 9,55 g |
Postup přípravy
Krok 1: Houby předem namočíme. Mrkev očistíme.
Krok 2: Bílek, listy celeru, houby a mrkev nakrájíme nadrobno a dáme i s těstovinami vařit do vývaru.
Krok 3: Podáváme ozdobené nasekanou pažitkou a petrželkou.
Zveřejněno 22. 6. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Moje poznámka
Večírková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2ZAm
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 12 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 15 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Smažená rýže
Kajkajak před 1 hodinou
Recept na lehký letní salát
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečné lívance
Brumaire před 2 hodinami
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 3 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 4 hodinami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 5 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 5 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 5 hodinami
Suroviny:
vývar masový,
houby sušené,
těstoviny,
bílek,
celer řapíkatý,
mrkev,
petrželka,
pažitka
Komentáře (4)