Kuřecí maso na způsob tikka masala
Indická kuchyně je výrazná, plná barev, vůní, chutí a zajímavého koření. Intenzivní chutě naleznete i v této rajčatové omáčce podávané s restovanými kousky marinovaného kuřete. Chutná skvěle s rýží a indickým chlebem naan.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 207 kJ / 1 484 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,64 g |
Tuky | 36,88 g |
Vláknina | 47,98 g |
Cholesterol | 381 mg |
Sodík | 1,41 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 110,89 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w9pj
Moje poznámka
Kuřecí maso na způsob tikka masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1w9pj
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 12 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 12 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 23 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 1 hodinou
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 14 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 15 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 15 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 18 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 18 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 18 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 19 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 19 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 19 hodinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
koření garam masala,
sůl,
jogurt řecký,
cibule,
česnek,
koření garam masala,
paprika sušená sladká,
chilli,
rajče celé loupané,
sýr,
máslo,
šťáva limetková
Komentáře (4)