Zapékaný patison
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 89,86 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Moje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 7 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 7 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 7 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 6 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 6 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 7 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 7 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 8 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 8 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 9 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 9 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 10 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 11 hodinami
Suroviny:
patizon,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej,
rajče,
česnek,
sýr tvrdý,
vejce
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.