Zapékaný patison
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a posypeme sýrem, který se během pečení rozteče a zezlátne.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 026 kJ / 1 201 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,48 g |
Tuky | 89,86 g |
Vláknina | 8,74 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,34 g |
Sacharidy | 34,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Moje poznámka
Zapékaný patison
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ADmXB
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 2 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 4 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 7 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 7 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 7 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 23 minutami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 2 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 4 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 4 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 4 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 6 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 7 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 8 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 10 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 10 hodinami
Suroviny:
patizon,
sůl,
tymián,
bazalka čerstvá,
olej,
rajče,
česnek,
sýr tvrdý,
vejce
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.