Vinná klobása s kroupovou přílohou
Vinná klobása patří mezi tradiční vánoční pochoutky, pochutnat si na ní můžeme ale i kdykoliv během roku. Ochutnejte ji v netradiční kombinaci s ječnými kroupami, které ochutíte houbami a zelím.
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 11. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vinná klobása s kroupovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wDJ
Moje poznámka
Vinná klobása s kroupovou přílohou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6wDJ
Nejnovější recepty
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 10 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 20 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Majonézové rohlíky
Annanas před 29 minutami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 29 minutami
Svíčková na smetaně
Pozde před 2 hodinami
Hovězí na pepři
Pozde před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Fitulka před 2 hodinami
Francouzské brambory
jjj82 před 2 hodinami
Mleté maso s rýží a rajčaty z jedné pánve
Uttinka před 3 hodinami
Obyčejný hrnkový chleba
Lucie Hertlova před 3 hodinami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
essinKa před 6 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 6 hodinami
Suroviny:
kroupy ječné,
cibule,
sádlo,
houby sušené,
zelí sterilované červené,
sůl,
pepř mletý,
kmín celý,
klobása vinná,
sádlo,
okurky sterilované,
paprika kozí roh
Komentáře (3)