Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 10. 2009 12:50

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie2 958 kJ / 707 kcal
Bílkoviny34,80 g
Tuky40,42 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,66 g
Sůl4,00 g
Sacharidy48,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

10. 10. 2009 13:26

Taky jsem to pekla přes dvě hodiny...;-) Ale ona je ta vinná klobása poměrně mastná, takže tomu kuřeti zevnitř trochu něco předá...:-p

Paprika Paprika

10. 10. 2009 13:21

Já když dělám pečené zvíře s nádivkou, tak ji raději peču vedle, protože uvnitř je díky nádivce méně upečené. Proto se mi tak líbil tvůj recept na ploché kuře;-). Ale nápad s nádivkou z vinné klobásy moc chválím, to jsem ještě nikdy neviděla.:yes::yes: +;-)

vybusna vybusna

10. 10. 2009 13:09

a toto je skvely skvely napad...davam na vyskusanie...foto:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nádivka z vinné klobásy smetanová klobása smetanové klobásy bile klobasy bílá vinná klobása recepty nádivka s vinnou klobásou vinná klobása v troubě kuře s nádivkou z vinné klobásy bílá klobása trochu jinak bila klobasa recept na klobásy nadivka z vine klobasy mini klobásy náplň z bílé klobásy kuře s nádivkou vinná klobása smetanová klobása recept baby kuře s nádivkou klobasy voná klobása vinná klobása v troubě ve smetaně

Suroviny: kuře, klobása vinná, brambory, česnek, nať petrželová, pepř, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Kuřátko s nádivkou z bílé klobásy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zK2m