Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilování s uzenou paprikou

Na grilování se hodí hned několik druhů vepřového masa. Pokud máte radši spíš prorostlejší kousky, zkuste krkovici. Pokud fandíte libovému, bude vám chutnat spíš kotleta. Ať vyberete jakkoliv, s touto skvělou marinádou neuděláte krok vedle.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 18 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 8 min bez doby marinování

18 min (10 min příprava + 8 min tepelná úprava, bez doby marinování)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Vepřové maso omyjeme, osušíme, naklepeme hřbetem ruky a na okrajích nařízneme. Krok 2: Z ostatních surovin připravíme marinádu, do které naložíme připravené vepřové maso. V chladničce necháme marinovat alespoň 2 dny. Krok 3: Před grilováním vyndáme maso z chladničky a necháme 2 hodiny stát při pokojové teplotě. Potom maso klademe na rozpálený gril a grilujeme z obou stran. Krok 4: Podáváme s čerstvým chlebem a zeleninou.

TIP: Jaký je rozdíl mezi kotletou a pečení

Zveřejněno 2. 8. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilování s uzenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBOon

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Grilování s uzenou paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BBOon

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso vepřové, olej slunečnicový, kečup sladký, omáčka sojová, cibule, pepř mletý, paprika sušená sladká, víno bílé

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu