Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Anglická hovězí pečeně

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2009 11:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 820 kJ / 4 020 kcal
Bílkoviny330,00 g
Tuky300,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 675 mg
Sodík 825 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Sušenou hořčici lze zakoupit v této prodejně :

http://www.robertson.cz/eshop/show/3633?itemsConta...

Zdroj:http://www.zdravavarecka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

20. 10. 2009 16:07

Iljušo - zkusím to v té troubě, už jsem tu někde četla, že takto lze vlastně ten pomalý hrnec nahradit;-), jo a sušenou hořčici jsem viděla v Tescu :yes::yes:

Paprika Paprika

20. 10. 2009 15:16

Iljušo - paráda :yes::yes:. Já hovězí v kuse moc nedělám, když už tak je to svíčková.:-8:-8 Pomalý hrnec nemám, takže u mně by to bylo v troubě. Ukládám a uvidím. ;-)

Iljusa Iljusa

20. 10. 2009 14:03

Jani R - klidně dej jen pikantní hořčici a je problém vyřešen ;-)

Iljusa Iljusa

20. 10. 2009 14:02

maris - nemohla si si vybrat lepší cenu :yes:, také jsem s jeho koupí váhala, ale byla to dobrá investice. Jak píšeš - jede pořád ;-)

maris maris

20. 10. 2009 13:53

Iljuso, to je recept pro mě !! :-))Pomalý hrnec jsem si tady vysoutěžila a jsem s ním nadšená, jede ve dne v noci:-)). Tak šťavnaté, měkké, ale přitom pevné / nerozvařené / masíčko se jinak neudělá. :-)). Práškovou hořčici zatím nemám, ale podívám se po ní. Máš bodík+ za recept i za krásné fotky :yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 10. 2009 13:45

Iljuso, nádhera! Sice nevím, kde vezmu sušenou hořčici, ale nějak to vymyslím. Každopádně, máš pravdu, přední hovězí je šťavnatější:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí pečeně hovězí pečeně z krku pečene hovezí hovězí pečeně recept hovězí přední krk recepty anglicka pecene hovězí přední krk hovězí přední pečené hovezi predni krk recept hovězí pecene z krku recepty hovezi pecene recepty hovezi krk pomalé pečení hovezí pečeně z krku recept hovězí přední recepty recept hovězí pečeně pečený hovezí krk pomalé pečení masa hovězí krk recepty hovězí krk recept

Suroviny: krk hovězí, pepř, hořčice sušená, hořčice pikantní, cibule, sůl, olej, maso

TopRecepty.cz

Anglická hovězí pečeně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/E8Rk