Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí ragů s mrkví

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

6. 11. 2009 21:55

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 809 kJ / 2 822 kcal
Bílkoviny224,00 g
Tuky200,80 g
Vláknina11,60 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 870 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy24,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Makyse Makyse

18. 12. 2021 17:00

Velice jednoduché na přípravu, Chutné jídlo. Já na konci ještě přidala lžíci octa a lžíci cukru pro ovocnou chuť mrkve. Masu to neublížilo a nám velice chutnalo.

sniper

28. 11. 2016 07:50

Dnes ho budu dělat, akorát přidám rajčata...

NADEI

21. 8. 2016 13:44

:yes: vyzkoušeno přesně podle receptu,jen mi v tom koření na roštěnky něco vadilo,ale i tak to bylo moc dobré dávám bod :-p

medis

22. 1. 2014 21:26

koření Roštěnky od Avokáda, masox,instantní jíška...
co tomu ještě chybí? že by podravka nebo jinej glutamát... :-((
toho nikdy není dost že?

jinak hovězí a mrkev je dobrá kombinace

Colombo65 Colombo65

21. 4. 2013 17:08

hazel:
;-);-);-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

21. 4. 2013 16:32

Toto je velice lákavé;-):-pani se nedivím hazel,že budeš dělat znova;-)taky mám ráda hovězí s mrkví;-):yes:

hazel hazel

21. 4. 2013 16:29

hazel: Vcera jsem delala tento recepis. Koreni jsem si namichala podle slozeni.Urcite nektere ho toho koreni jsem mohla dat vice,nektereho zase mene,ale bylo to velice dobre a urcite to budu delat znova.

hazel hazel

17. 4. 2013 18:40

Colombo65:Dik moc za vysvetleni. Zkusim si to nejak namichat. Asi to nebude uplne stejne ,ale snad se me to alespon trochu povede. Fotka Tveho Ragu je moc a moc pekna.

Colombo65 Colombo65

17. 4. 2013 18:09

hazel:
Kořenicí přípravek Roštěnky - Avokádo, má aromaticky vyváženou, nepříliš ostrou chuť. Používáme ho hlavně při dušení hovězích plátků, velmi chutná je na španělských ptáčcích, ale i v guláši. Směs obsahuje především pepř, papriku, kmín, sůl, koriandr, hořčici, kmín, rozmarýn, nové koření.
http://www.avokado.cz/sortiment/rostenky

hazel hazel

17. 4. 2013 02:49

Krasne vypadajici recepis.Rada bych ho zkusila. Nevim jake je slozeni koreni,Rostenky od Avokada. Muzete to prosim alespon malicko vysvetlit. Dekuji.

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2012 22:30

Mirka:
určitě, akorát se může rozvařit, takže bych ho tam dal až před koncem;-)

Mirka

28. 2. 2012 22:24

Paprika: Jde to vydusit i s hráškem.

Holka

10. 7. 2011 10:52

výborné, ale ... zkuste to se šťouchanými bramborami !!!!;-)

Dana

12. 12. 2009 13:17

Tak Ottíku, dneska mi to můj milý vaří, tak jsem na tu tvou mňaminku zvědavá, ale jestli to bude chutnat tak, jak to krásně
voní, tak se už nemůžu dočkat. :-p

Matina Lukesova

9. 11. 2009 10:43

Mňam to bych si dala to bude dobrota,vypadá to nádherně.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí ragů hovězí na mrkvi hovězí s mrkví hovězí v mrkvi hovězí v mrkvi recept hovězí ragú recept hovezi na mrkvi recept ragů vepřové ragú s mrkví ragu z hoveziho masa hovězí na mrkvy recept na hovězí ragů hovězí mrkev hovězí maso s mrkví hovězí nudličky s mrkví hovězí maso na mrkvi recept na hovězí maso s mrkví recepty - hovězí ragů hovězí s mrkví recept ŕecept hovězí ragů

Suroviny: krk hovězí, mrkev, koření na roštěnky, cibule, masox, sůl, pepř, olej, sádlo, jíška světlá instantní

TopRecepty.cz

Hovězí ragů s mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gZnl