Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 377 kJ / 1 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,37 g |
Tuky | 103,78 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 897 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 155,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahodové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgQ
Moje poznámka
Jahodové lívanečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgQ
Nejnovější recepty
Čokoládové s kytičkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory na smetaně 2
Přidáno před 5 hodinami
Pečená štika s dýní
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky v zeleninové omáčce s bramborovou kaší
Přidáno před 10 hodinami
Halloweenští duchové s ořechovou náplní
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí válečky s mozzarelou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý ořechový závin
Sladkostiodbarborky před 1 hodinou
Kuřecí prsíčka s hruškou, kešu a červenou řepou
Komtesina před 2 hodinami
Tvarohový koláč se švestkami
Valis před 3 hodinami
Nejlepší špenát
Zaneta23 před 5 hodinami
České buchty
Zaneta23 před 6 hodinami
Gulášovka z mletého masa
trdlo před 7 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
Merylas před 7 hodinami
Sýrovo-brokolicové placky
Eva z HK před 10 hodinami
Ostružinový kynutý věnec
Cejenka před 11 hodinami
Zapečené špagety se sýrem
Lennulinka před 11 hodinami
Tématické fráze:
lívanečky s jahodami,
lívanečky,
lívanečky se sněhem,
lívanečky s pěnou,
rozšlehané jahody,
lívanečky s jahodovou pěnou,
livanecky s jahodovou omackou,
jahoda,
recepty-lívanečky se skořicí,
vecere s jahodami,
jahodová večeře,
livanecky z bilku,
lívanečky a jahodovou omáčkou,
livanecky s jahodama,
palačinky z jahodovou kahudou,
lívanečky chia top recepty,
večeře s jahodama,
recept lívančky s bílky,
lívanečky s bílků,
lívaneček z bílků
Suroviny:
mouka polohrubá,
tuk rostlinný,
cukr moučkový,
žloutek,
bílek,
vejce,
droždí,
jahody,
olej
Komentáře (2)