Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mramorový korpus se šlehačkou

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 11. 2009 14:35

Suroviny pro 12

12

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie19 169 kJ / 4 582 kcal
Bílkoviny78,47 g
Tuky227,24 g
Vláknina27,50 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 541 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy541,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento korpus je neuvěřitelně vláčný, měkkoučký a strašně dobrý. Nikdy tak dobrý korpus jsem ještě nechutnala. Když peču dort, tak už jen tento recept. Čím odleželejší tím lepší. Pošlu i fotku dortu, který jsem pekla synovi ke druhým narozeninám

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

marunda marunda

7. 4. 2011 22:40

Jituš, Jahoda to napsala za mě.

jahoda jahoda

7. 4. 2011 20:07

jitka:
Jitko, není to můj recept, ale se šlehačkou Rama cremefine na šlehání mám velké zkušenosti a jsem s ní max. spokojená, drží pěkně tvar i 3 dny (to mám vyzkoušené). Jinou už nepoužívám. Když chci kakaovou, šlehám přímo s kakaem, je to rychlovka.
A pokud upečeš dort se vším všudy den dopředu - je spíš výhodou, protože se pěkně uleží, krém ztuhne a bude se ti dort pěkně krájet.
Přeji,ať se dílo podaří:-);-):-K

jitka

7. 4. 2011 18:04

Dobry den,mam takovy dotaz,chci poprve udelat mramorovy dort,je mozne ho udelat se vsim vsudy dejme tomu v patek vecer a az v sobotu konzumovat,neroztece se slehackovy krem (z cremefine),vydrzi to?:-S

marunda marunda

1. 11. 2010 14:18

zdeňka:myslím, že tak nízký zase nebude. Když tak překrojíš jen jednou. Nezkoušela jsem to, ale myslím že i tak nebude nízký. Dej pak vědět, nebo foto. Díky

zdeňka

1. 11. 2010 11:18

chci se zeptat, jestli je velký problém, že mám pouze formu průměrem 28cm? ...aby nebyl korpus příliš nízký

marunda marunda

4. 7. 2010 09:15

indulina28: ne tak to nejsem, ale asi jsem měla jít na cukrařinu. Pečení mě hodně baví, hlavně složité pečení, protože ty složitý, jsou většinou moooooc dobré. Jsem na mateřský, tak to složitý jde pomalu stranou, ale občas nějaký ještě upeču. Díky za pochvalu

indulina28 indulina28

4. 7. 2010 04:13

moc krasny,pani je urcite cukrarka ze?

Paprika Paprika

9. 11. 2009 06:32

Moc hezké dortíky.;-)

Iljusa Iljusa

8. 11. 2009 21:54

šikulka ;-)

pipre pipre

8. 11. 2009 17:14

Opravdu moc chválím:-):-p:yes:+6.

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 11. 2009 16:53

Chjooo, já jen vzdychám:-!:-)):yes:

Bibinka Bibinka

8. 11. 2009 16:35

Marundo, no teda ty jsi ale šikovná, je to nádherné a to autíčko a ten (předpokládám)tvůj klučík-to nemá chybu:yes:já na takovéhle věci nemám tu správnou trpělivost, ale moc se mi to líbí;-)máš ode mne bodíka:yes:

marunda marunda

8. 11. 2009 15:06

to jo, to máš pravdu, v tom přívěsu jsou barevné kamínky, jsou to vlastně lentilky, ve tvaru kamenů. Dlouho jsem přemýšlela, co použít jako náklad, a jednou jsem šla kolem stánku, kde měli věci jako mandle v čokoládě, banán v jogurtu... a tam byly i ty kameny. Hned mě to osvítilo!

cardanka

8. 11. 2009 14:59

jj,:-O ono to vypadá, že v něm je také nějaká dobrota, viď ;-)prima nápad, super inspirace, já jsem z podobného receptu dělala synovi mašinku k narozeninám, je to sice pracné, ale pro ty dětské šťastně zářivé oči to stojí zato:-D:yes:

marunda marunda

8. 11. 2009 14:55

ahoj, ten vlek je z oplatek slepený čokoládou. Ten dal nejvíc zabrat.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: piškotovy mramorový a čokoládovy korpus dort kuželky slehackovy korpus mramorový dort se šlehačkou dort kuželka mramorovy korpus na dort vláčný korpus velký korpus na dorty recepty plech těsto na korpus dortové korpusy vyzkoušené mramorové těsto korpus na dort recept dort ve tvaru kuželky vláčný dort dort k druhym narozeninam recept na korpus dortové těsto mramorové vláčné korpus na šlehačkový dort jak dlouho pečeme korpus vlacny korpus na dort

Suroviny: vejce, cukr moučkový, cukr vanilkový, olej, voda, mouka hladká, prášek do pečiva, kakao, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, šlehačka, ztužovač

TopRecepty.cz

Mramorový korpus se šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4QL0