Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Játrový špíz v parním hrnci

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

21. 12. 2009 19:24

Suroviny pro 1

1

4

Nutriční hodnoty

Energie3 492 kJ / 835 kcal
Bílkoviny126,00 g
Tuky31,40 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 2,57 g
Sodík 459 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy12,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2009 19:55

Tak to se mi fáákt líbí!! Faraonko, já chci taky nějaké recepty na parní hrnec! Třeba si ho pořídím!;-):yes:

samouk

21. 12. 2009 19:52

Elizo, pokud Vám mohu odpovědět, tak parní hrnec vaří v páře,což je jasné už z názvu.Tím Vám to nechci vysvětlovat.Ale vaří naprosto dietně maso,rýži,zeleninu,ryby,brambory a uchová většinu vitamínů.Můžete v něm vařit - věci najednou, podle typu 3-4 patra(vůně se nesmíchají.Já v něm vařím i kynuté nebo houskové knedlíky. Houskové knedlíky se nerozvaří,neprasknou a vyběhnou,i když droždí moc nefunguje.Podle mne stojí za to.

faraonka faraonka

21. 12. 2009 19:51

No je to dobra vec dolu se dava voda tak se vse dela v pare okorenit se da na taliri setri spise energii protoze jek vidis tak je to v jednom jako3 v jednom .najdu ti to na internetu i recepty a poslu ti to ja jsem delala i knedliky kynuty v tom a jsou bezva vzdy se povedou.I file ale ty bramboty a zelenina veskera je nejlepsi.

Eliza Eliza

21. 12. 2009 19:35

Faraonko, prosím tě, k čemu je ten parní hrnec? Když si zadám to heslo na internetu, vyjede mi spousta nabídek, ale žádná charakteristika.
Chápu dobře, že jakoby šetří čas, protože připravuje všechny chody najednou, nebo má další výhody (případně nevýhody)?

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty v parním hrnci rýžovar recepty těstoviny v parním hrnci recepty pro parni hrnec recepty k parnimu hrnci vaření těstovin v parním hrnci varime v parnim hrnci recepty pro ryzovar parní hrnec recepty jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty rýžovar vaříme pro žlučníkáře dietně v parnim hrnci recepty charakteristika drůbežího masa rýžovar kuchařka k parnímu hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci jak se vaří v parním hrnci co se da vařit v parním hrnci

Suroviny: játra drůbeží, maso vepřové, cibule, žampióny, paprika čerstvá červená, slanina, olej, koření grilovací, brambory

TopRecepty.cz

Játrový špíz v parním hrnci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/91mB