Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 492 kJ / 835 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,00 g |
Tuky | 31,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,57 g |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Moje poznámka
Játrový špíz v parním hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/91mB
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 12 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 14 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 16 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 18 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 8 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 8 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 8 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 9 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 9 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 10 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 11 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 12 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty v parním hrnci,
rýžovar recepty,
těstoviny v parním hrnci,
recepty pro parni hrnec,
recepty k parnimu hrnci,
vaření těstovin v parním hrnci,
varime v parnim hrnci,
recepty pro ryzovar,
parní hrnec recepty,
jatra varena v pare,
vaření v parním hrnci,
recepty rýžovar,
vaříme pro žlučníkáře,
dietně v parnim hrnci recepty,
charakteristika drůbežího masa,
rýžovar,
kuchařka k parnímu hrnci,
jak vařit těstoviny v parním hrnci,
jak se vaří v parním hrnci,
co se da vařit v parním hrnci
Suroviny:
játra drůbeží,
maso vepřové,
cibule,
žampióny,
paprika čerstvá červená,
slanina,
olej,
koření grilovací,
brambory
Komentáře (20)
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...
Chápu dobře, že jakoby šetří čas, protože připravuje všechny chody najednou, nebo má další výhody (případně nevýhody)?