Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem

Hodnocení receptu je 5,0 (129×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2009 19:50

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie10 319 kJ / 2 466 kcal
Bílkoviny67,75 g
Tuky56,30 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,41 g
Sůl16,00 g
Sacharidy412,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

thomassinno thomassinno

13. 1. 2010 23:38

Dnes večer jsem pekl ... připadá mi, že je mám nějak moc velké, ale neva, jsou supeeeer:-) Foto přidávám :-)

Gabina

13. 1. 2010 16:27

Maris, moc hezké :-K:yes:

mirca75 mirca75

13. 1. 2010 14:13

Maris:-) i když jsem jen chvíli po dobrém obědě,tak věř,že by se do mě jeden tvůj "koláček";-) ještě vešel:-p.Máš je moc pěkné:-).

maris maris

13. 1. 2010 14:03

Tak jsem se dnes dostala k upečení této dobroty. Po přečtení komentářů jsem inovovala - sýr / nastrouhaný eidam a balkánský /jsem zabalila dovnitř a na vrch, do důlku, jsem dala už jen cibuli a slaninku. Vznikly mi takové dvojctihodné koláče ve slaném provedení:-))
cathleen - doufám, že Ti moje úprava nevadí:-K, fotky taky přidávám.
Posílám +:yes:

samouk

13. 1. 2010 12:50

pro Yanull - myslím,že soudruzi z NDR dělají chybu v tom,že pečou sýr moc dlouho až vyschne. Z vlastní zkušenosti vím, že je lepší vdolek upéct bez sýra a chvilku před vyndáním posypat sýrem a nechat rozpustit.

Lusinda79

13. 1. 2010 12:16

Také mi sýr ztvrdl, použila jsem čedar(ten má kolem 50-60%).:-//

Gabina

13. 1. 2010 12:10

No vidíš Elizo, to bylo strachu:yes: Ohledně toho sýra si myslím, že záleží na tučnosti. Méně tučný (např. 30% Eidam) je vždy trochu tvrdší po upečení než tučnější.

cathleen cathleen

12. 1. 2010 19:54

Elizo:yes::yes::yes::yes:Paráda!

Eliza Eliza

12. 1. 2010 17:47

Špagi...:-) Vážně ne, to je tímhle skvělým receptem. :yes:

spagetka spagetka

12. 1. 2010 17:45

Eliz, paráda... a ty že neumíš s těstem jo...:-D:-D:-p:yes:

Eliza Eliza

12. 1. 2010 17:44

Cathleen, nevadí, že jsem přidala i fotky těch plněných? ...když to tak v původním receptu není... Kdyžtak to smáznu...

yanull yanull

12. 1. 2010 17:25

cathleen, já myslím, že moc vypečné nebyly, pekla jsem je sice v troubě, ale klasicky, jako všechno pečivo. Škoda, že jsem nezdokumentovala. U nás prodávají bagety se sýrem a na nich je ten sýr zrovna v takové podobě, když jsou vychladké. Vy všichni máte po zchladnutí ten sýr měkký? Jestli ano, tak nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu :-(:-)

Eliza Eliza

12. 1. 2010 17:23

Teda já mám takovou radost!!!:-K:-K Tak dnešní pečení dopadlo mnohem lépe, máme 16 kousků (teda už jen 14) a jsou ještě lepší... Skoro polovinu těsta jsem dala Líze, která ho plnila vším možným, jen jsem jí pomohla to zabalit. Na druhou půlku jsem dala střídavě náplň z receptu - jen kladenku místo anglické a střídavě rajský protlak, oregano a strouhaný sýr, tak to připomíná takovéty pizza rohlíky. :-p:-p
Posílám ještě nějaké fotky a velké díky, Cathleen...:-K

spagetka spagetka

12. 1. 2010 17:08

No vidím, že dieata nedieta, zkusím to upéci taky,"naštěstí" jen v troubě :-D:-D, ale už mi tady všichni děláte fakt choutky a to to ještě neviděla mužská část rodiny, která by už hartusila - hlavně že to máš v připravených na dělání že jo:-(:-D:-D:-D:-p

cathleen cathleen

12. 1. 2010 16:24

:-8:-8:-8magdalenko....děkuju!

1 4 5 6 7 8 11

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vdolečky domácí pekárna test recepty ze slaniny vdolečky bez kynutí co s cibulí vdolečky recept slaninové koláčky slané vdolky pečené v troubě slanina recept cibulovo slaninové koláčky vdolky se sýrem zbojnicky rohlik recept slanina se sýrem vdolky se slaninou a sýrem slanina recepty slaninové domaci vdolecky zbojnicka placka anglické vdolečky cibule

Suroviny: voda, sůl, olej, mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, slanina anglická, sýr strouhaný, cibule

TopRecepty.cz

Slaninové vdolečky s cibulí a sýrem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MwA5