Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí majonéza

Domácí majonéza se výborně hodí nejen k výrobě tatarské omáčky. Přijde vhod na grilování, do salátů, nebo třeba do domácího hamburgeru. Návodné video vám pomůže, aby výsledná domácí majonéza dopadla na jedničku.

Hodnocení receptu je 4,9 (24×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

24. 1. 2010 14:30

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie883 kJ / 211 kcal
Bílkoviny17,36 g
Tuky15,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy1,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mardosa mardosa

4. 12. 2012 12:44

Já dělám z celých vajec,už léta a je výborná :-D

spagetka spagetka

4. 12. 2012 12:33

šmudla:já teda dělám majonézu jen ze žloutků a opravdu přikapávat olej, dokud nezhoustne, když tam dáte najednou moc, tak to jakoby zřídne, už se to nechytá.

Eva

4. 12. 2012 12:27

šmudla: já myslím, že tam přijdou jen žloutky a ne celá vejce a ten olej (ne olivový!) se musí přilévat opatrně - skoro po kapkách.

hk,

1. 12. 2012 11:27

:-):-):-):-8

Monika

15. 10. 2012 12:21

Dobrý den, díky za skvělý recept na majonézu, právě jsem jí vyzkoušela a je výborná. Je to moje prvotina a už budu dělat jen domácí!!Ještě jednou děkuji :-K a myslím, že se bude dcera oblizovat nad smažáčkem s tatarkou kterou z ní vytvořím:yes:

mardosa mardosa

4. 8. 2012 12:45

aja 007:Tak to napište k receptu Veroniky.......:-D

aja 007

4. 8. 2012 12:14

Ahojky, dřív jsem majonézu i tatarku pouze kupovala, nedávno jsem vyzkoušela udělat domácí podle Veroniky 1989 a je úžasná, od té doby už žádnou nekupuji, moooc děkuji :):yes:

Martina

21. 7. 2012 11:09

Výborná..dělala jsem jí poprvé a hned se povedla a je v minutě hotová:-)
:yes:

mardosa mardosa

30. 6. 2012 05:44

Martina U.:Děkuji za krásnou reakci na recetpík,ale máte pravdu.Je to recept starý mnoho let,mnoho let jsem Majolku® nekoupila.....a slov babiček si važme,neb oni věděli jak na danou věc.:-K:-K

Martina U.

29. 6. 2012 22:32

šmudla: Možná jsi dala málo oleje? Babička říkávala, že olej se má přidávat tak dlouho, dokud se spojuje se šlehanou hmotou. A když olej začne zůstávat nezašlehaný, stačí přidat pár kapek octa. Cituji babičku: "nechceš ž*rát olej, budeš ž*rát ocet".
Omlouvám se, pokud slovo zmíněné v citátu někoho pohoršilo, ale výstižněji to interpretovat neumím :-8

Ivana Hejskova

27. 5. 2012 14:13

Díky za návod.Povedla se a je výborná.:-)

mardosa mardosa

23. 5. 2012 21:03

šmudla:vubec nevím co je špatně......:-(

šmudla

23. 5. 2012 20:01

tak škoda. druhý vejce jsem zkusila jinym mixérem a opět to jdu vylejt.:-((

šmudla

23. 5. 2012 19:52

co dělám špatně, že to nehoustne? snad domácí vajíčko je chybně?:-O

Helena

16. 5. 2012 11:06

Dekuji vsem za napaday.....jak dlouho muzu takto vyrobenou Majolku® skladovat???

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: domácí majoneza majonéza domácí domácí majonéza recept majonéza recept majonéza recept na domaci majonezu vyroba majonezy jak udělat domácí majonézu výroba domácí majonézy recept na majonézu jak se dela domaci majoneza recept majoneza recept domácí majonéza jak se dela majoneza domácí výroba majonézy jak udělat majonézu domaci Majolka® domácí majonéza bez vajec recepty domácí majonéza recepty majoneza

Suroviny: vejce, olej, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Domácí majonéza

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k8mr