Pomazánka z tresčích jater
Delikátní tresčí játra využijeme hlavně do pomazánek. Příprava takové pomazánky není nijak složitá a namazat ji můžeme na jednohubky či chlebíčky, které pak bohatě obložíme. Ze stolu budou mizet rychlostí blesku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 090 kJ / 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,70 g |
| Tuky | 89,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 285 mg |
| Sodík | 202 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 25,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mn9
Moje poznámka
Pomazánka z tresčích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mn9
Nejnovější recepty
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 4 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 8 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 10 hodinami
Rychlovka ze staršího pečiva
Přidáno před 21 hodinami
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno 26. 12. 2025 08:01:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 1 hodinou
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 2 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 4 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 5 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 6 hodinami
Tématické fráze:
tresčí játra,
tresčí játra recept,
tresčí játra recepty,
treští jatra,
recepty tresci jatra,
recept tresčí játra,
recept na tresci jatra,
trestčí játra,
tresti jatra pomazanka,
chlebíčky s tresčími játry,
treščie jatra,
tresčí játra chlebíčky,
chlebičky tresčí jatra,
pomazánky recepty,
trestci jatra recept,
trezčí jatra,
trestčí játra pomazánka,
jatra z tresky,
trsci játra recept,
pomazánka z tresčích jater a lučiny
Suroviny:
máslo,
tresčí játra,
šťáva citronová,
mléko,
mouka hrubá,
cibule,
pažitka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (7)