Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Staročeský kuthan

Staročeský kuthan

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.Vše smícháme (kromě cibule a smetany). Necháme uležet minimálně 2 hodiny (nejlépe ale přes noc).Masovou směs…

jahoda

170 min

Staročeské hovězí na houbách

Staročeské hovězí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Udělejte si nostalgický výlet do české kuchyně se staročeským hovězím na houbách! Tento tradiční pokrm je plný bohaté chuti hovězího masa, které se krásně doplňuje s…

dzungila

60 min

Hovězí kostky na smetaně

Hovězí kostky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Postup přípravy je tak nějak už obligátní a dobře určitě uděláte, když si na vaření vyhradíte více času. Ne snad, že by vyžadoval tolik aktivní činnosti, ale hovězí…

Svíčková s karamelem

Svíčková s karamelem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí zadní prošpikujeme špekem (čím více, tím lépe) maso je pak šťavnaté, a dáme orestovat na pánev s olejem. Musí se pěkně zatáhnout. (Nesolte)! Poté maso dáme do…

Tataráček

Tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní…

savlinka

30 min

Svíčková na smetaně  II Videorecept

Svíčková na smetaně II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčková omáčka má poněkud zavádějící název, ale to jí nebrání v tom, aby patřila mezi jedno z nejoblíbenějších jídel českých rodin. Možná patříte mezi kuchařky, které…

maris

170 min

Hovězí plátky na černém pivu

Hovězí plátky na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí zadní nakrájíme na 2 cm silné plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji nebo sádle do hněda.Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel,…

MrLui

150 min

Houbová omáčka s hovězím masem

Houbová omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lesy již pomalu začínají vonět rostoucími houbami. Nevíte jak je zužitkovat? Vsaďte na smetanovou houbovou omáčku s hovězím masem, kterou můžete podávat s rýží nebo…

Boreas

195 min

Hovězí plátky na česneku

Hovězí plátky na česneku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa si naklepeme, osolíme a opepříme. Každý z jedné strany potřeme prolisovaným česnekem a silně hořčicí. Potom na oleji orestujeme cibuli nakrájenou na kostičky…

Hovězí ptáci

Hovězí ptáci

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce,…

Chilli con carne II.

Chilli con carne II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

CHILLI CON CARNE: 1. Cibuli nakrájíme najemno a prudce zpěníme na oleji společně s jemně posekaným česnekem a kmínem, přidáme maso a společně prudce orestujeme. 2.…

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a promícháme se škrobovou moučkou.Poté restujeme.Na větší nudličky nakrájíme kapie, slaninu a cibuli a vše společně se žampióny…

Pavel Winn

120 min

Tradiční španělský ptáček

Tradiční španělský ptáček

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Španělský ptáček jistojistě patří mezi klasické pokrmy české kuchyně. Libový plátek dušeného hovězího zadního masa je naplněn vejcem, okurkou a uzeninami. Chuť mu…

BinaSa

105 min

Hovězí na celeru

Hovězí na celeru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být…

Radulinka6

120 min

1 2 3 4 11