Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí maso na smetaně s houbami

Hovězí maso na smetaně s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Čerstvé houby (nejlépe vlastnoručně nasbírané) dodají další rozměr každému druhu masa, hovězí nevyjímaje. Kořením a houbami ovoněná smetanová omáčka přelitá k němu na…

dzungila

80 min

Houbová omáčka s hovězím masem

Houbová omáčka s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lesy již pomalu začínají vonět rostoucími houbami. Nevíte jak je zužitkovat? Vsaďte na smetanovou houbovou omáčku s hovězím masem, kterou můžete podávat s rýží nebo…

Boreas

195 min

Hovězí pečeně po myslivecku

Hovězí pečeně po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze špeku nakrájíme klínky a maso prošpikujeme. Osolíme a opepříme. Potravinařským provázkem svážeme, aby udrželo pěkný tvar. Necháme chvíli odležet.Mezitím nakrájíme…

mika59

170 min

Cikánská hovězí Videorecept

Cikánská hovězí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatou pečeni s tmavou omáčkou připravíme na cibulce a doplníme ji rajčaty a paprikou. Vaření si usnadníme použitím sterilovaného leča. Pokrm dobře ochutíme mletou…

dzungila

70 min

Svíčková na smetaně  II Videorecept

Svíčková na smetaně II

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčková omáčka má poněkud zavádějící název, ale to jí nebrání v tom, aby patřila mezi jedno z nejoblíbenějších jídel českých rodin. Možná patříte mezi kuchařky, které…

maris

170 min

Tataráček

Tataráček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tatarák je oblíbená pochoutka ze syrového masa, kterou dochutíme česnekem a kořením. Nejlépe chutná na osmažených křupavých topinkách. Skvěle se hodí jako slavnostní…

savlinka

30 min

Hovězí na pivě

Hovězí na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na…

Svratecký guláš

Svratecký guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 3,8

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a promícháme se škrobovou moučkou.Poté restujeme.Na větší nudličky nakrájíme kapie, slaninu a cibuli a vše společně se žampióny…

Pavel Winn

120 min

Svíčková omáčka na smetaně

Svíčková omáčka na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Nejprve očistíme maso od blan, omyjeme a svážeme provázkem do špalíku. (Správně se maso špikuje špekem, ale my to máme rádi bez něj). Maso osolíme a opepříme. V hrnci…

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Hovězí kostky v houbách

Hovězí kostky v houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na kostky a oloupanou cibuli na drobno. Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso, osmahneme a podlijeme namočenými…

JanaB1

60 min

Hovězí roláda

Hovězí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

1. Hovězí rozklepeme na tenký plát, potřeme hořčicí, navrch položíme anglickou slaninu, klobásku a na proužky nakrájené okurky. Cibuli nakrájíme na kolečka, přidáme i…

SKADINKA

40 min

Uzbecký šašlik

Uzbecký šašlik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso nakrájíme na kostky, naklepeme, opepříme a osolíme. Z vody, oleje, octa, nadrobno nakrájené cibule, papriky a koriandru ušleháme marinádu, do které maso naložíme na…

Hovězí ptáci

Hovězí ptáci

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce,…

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Hovězí kostky na smetaně

Hovězí kostky na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Postup přípravy je tak nějak už obligátní a dobře určitě uděláte, když si na vaření vyhradíte více času. Ne snad, že by vyžadoval tolik aktivní činnosti, ale hovězí…

1 2 3 4 10