Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí zadní - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí na houbách

Hovězí na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí na houbách je klasika, kterou jednou za čas každý vaří doma. Plátky červeného masa jsou ve vrstvách proloženy houbami s kořením a česnekem. Společně se tak dusí…

manina

90 min

Pastýřské hovězí plátky

Pastýřské hovězí plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Plátky masa osolíme, opepříme, okraje nařízneme a naklepeme paličkou. Potřeme plnotučnou hořčicí, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na pánvi na oleji. Maso…

dzungila

90 min

Hovězí pečeně irských horalů

Hovězí pečeně irských horalů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Hovězí maso osolte a opepřete. Na oleji zprudka opečte maso ze všech stran, aby se zatáhlo, pak je umístěte pečené v pekáči. Vložte stroužky česneku do dvou zářezu v…

evosheek

540 min

Hovězí zadní na divoko

Hovězí zadní na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Zeleninu nakrájíme na kostičky, zalijeme vínem, přidáme koření, vodu, trochu octa a povaříme. Stačí asi 10 minut.Maso prošpikujeme, osolíme, dáme do mísy a přelijeme…

RubyRom

165 min

Hovězí na pivě

Hovězí na pivě

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Hovězí plátky naklepeme, posolíme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Mezitím na pánvičce opečeme špek a cibuli nakrájenou na kolečka, přidáme všechno divoké koření. Na…

Hovězí plátky na černém pivu

Hovězí plátky na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hovězí zadní nakrájíme na 2 cm silné plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji nebo sádle do hněda.Mezitím nakrájíme na půlměsíčky mrkev a petržel,…

MrLui

150 min

Svíčková od babičky

Svíčková od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Omyté maso dáme do hrnce (volíme co nejmenší, aby maso v něm bylo na těsno) a zasypeme nakrájenou zeleninou. …

JanaB1

120 min

Hovězí ptáci

Hovězí ptáci

Recept ještě nebyl hodnocen 3,5

Hovězí zadní nařežeme na silnější plátky a pořádně rozklepeme. Osolíme a opepříme z obou stran. Jednu stranu potřeme hořčicí a na tu umístíme kousek uvařeného vejce,…

Hovězí kostky v houbách

Hovězí kostky v houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na kostky a oloupanou cibuli na drobno. Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme cibuli do růžova, přidáme nakrájené maso, osmahneme a podlijeme namočenými…

JanaB1

60 min

Hodslavská řezanka

Hodslavská řezanka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na céčka nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na rozpáleném sádle, poté přidáme na nudličky nakrájené maso a zarestujeme. Až pustí šťávu, přidáme rajský protlak,…

Svíčková pro nejmenší

Svíčková pro nejmenší

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na ghí zpěníme nakrájenou cibulku.Přidáme nakrájenou mrkev, petržel, celer a koření.Maso nakrájíme na menší kostky a přidáme k zarestování.Po orestování vše zalijeme…

Sara12

65 min

Guláš Samuraj z Budapešti

Guláš Samuraj z Budapešti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kolik masa, tolik cibule, to je zákon guláše. Výtečný hovězí guláš, který nezabere mnoho času přípravy a potěší kdejakého strávníka. Přidáním feferonky mu dodáte správný…

pbarva

60 min

Hovězí s perníkovou omáčkou

Hovězí s perníkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Na másle a slanině orestujeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu. Maso očistíme, osolíme, opepříme a obalíme v perníkovém koření. Vložíme na zeleninový základ,…

zizala

150 min

Uzená pečeně na dvě varianty

Uzená pečeně na dvě varianty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do uzené pečeně uděláme hluboké zářezy - pozor, nedokrajujeme, musí zůstat vcelku! Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na slabší plátky a naklepeme. Do každého…

Brutzel-Svejk Rostbeef

Brutzel-Svejk Rostbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vyberte pěkný kousek kvalitního hovězího masa, nakořeňte a nechte odležet v chladu klidně týden. Pak postupujte podle našeho receptu a připravte si skvělý roastbeef.

Brutzel-Svejk

25 min

Dalmatská pašticada

Dalmatská pašticada

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso v celku se prošpikuje slaninou, celým česnekem a pár hřebíčky, zalije se trochou vinného octa a dá se do druhého dne odležet. Druhý den maso vyndáme, otřeme,…

1 2 3 4 5 11

Naposledy jste si prohlédli