Šťavnaté zapečené kotlety
Recept ještě nebyl hodnocenLibové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 525 kJ / 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 3,80 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 1,93 g |
–– mononenasycené | 1,68 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 48 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Libové kotlety se během pečení snadno vysuší, s tímto receptem se toho ale bát nemusíme. Maso doplníme anglickou slaninou, sýrem, cibulí a plátky másla. Okořeněné…
Restované a poté dušené kotlety jsou perfektním pokrmem pro milovníky lahodného masa. Díky pečlivému restování získávají kotlety zlatavou kůrčičku a šťavnatý vnitřek,…
Jednoduché avšak velmi chutné zpracování vepřových kotlet se smetanovou omáčkou a zeleným pepřem. Tento pokrm zvládnete uvařit ve všední den, ale také jím oslníte hosty…
1 cibuli restujeme na olivovém oleji přidáme nakrájenou hlívu, osolíme, opepříme a dusíme asi 10 min. Do masa si nařízneme kapsu a opatrně naklepeme. Kapsu osolíme,…
Vepřová kotleta na houbách je jedno z klasických jídel české kuchyně a můžeme jej podávat ve všední, ale i sváteční den. Zprudka opečené plátky masa dusíme s houbami a…
Masové rolky se šunkou a sýrem patří mezi oblíbené jídlo zejména u dětí. Tento recept je na plněné kotletky zabalené do slaniny. Pečou se společně se zeleninou a díky…
Na vaření podle tohoto receptu nám stačí několik základních surovin - plátky vepřové kotlety, žampiony, cibule a koření. Nemusíme trávit hodiny u plotny a výborný oběd…
Nejjednodušší recept na vynikající pokrm z vepřového masa, který je možno různě obměňovat. Chuť pokrmu můžeme měnit různým kořením, nebo použitím různých druhů sýra.…
Šťavnaté plátky vepřové kotlety ve smetanové omáčce z cibulového základu, se slaninou a žampiony vám jistě zachutnají. Jde o maďarský recept, a tak nechybí ani sladká…
Přestože kotleta patří mezi nejlibovější části vepřového masa, dá se připravit tak, aby nebyla suchá. Plátky masa s anglickou slaninou a šunkou, zalité lečem se smetanou…
Do kotlet opatrně nařízneme kapsu a opět opatrně naklepeme.Slaninu a Hermelín nakrájíme na kostičky, dáme do misky.Přidáme najemno nakrájenou cibuli, slité žampióny,…
Kotlety naklepeme a nařízneme, aby se maso nezkroutilo. Hladkou mouku promícháme s vegetou, v této směsi obalíme maso a na oleji zprudka orestujeme z obou stran. Opečené…
Kotletky si naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Vyndáme je a ve výpeku osmahneme na drobno nakrájenou cibulku do zlatova, zaprášíme moukou a uděláme tmavší…
Kotlety naklepeme, ale ne příliš. Snažíme se, aby byly aspoň 8 mm vysoké, jinak by se vysušily.Z oleje a koření smícháme marinádu.Kotlety mírně osolíme a potřeme je…
Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené…
Kotlety osolíme, opepříme z obou stran. Osmažíme cibuli, přidáme kotlety a opečeme z obou stran za podlévání pivem. Měkké maso vyjmeme, přidáme na kousky nakrájené…
Za nejkvalitnější část vepřového masa se považuje kotleta. Pokud je správně připravená, zůstane krásně šťavnatá a vy si tak opravdu užijete její chuť. Kotletu na česneku…
Maso naklepeme,osolíme,opepříme a na trošce oleje z obou stran osmahneme. Na pekáč nebo zapékací mísu dáme osmahnuté maso, poklademe předvařenymi brambory,pokrájené na…
Kotlety naklepeme. Do mísy dáme vejce, sůl, Maggi, worcester, pepř, Solamyl, hořčici a rozetřené stroužky česneku. Vše řádně rozšleháme. Kotlety naložíme do mísy a…
Kotlety si naklepeme, osolíme opepříme a zprudka opečeme na předem zesklovatělé cibuli. Když se maso zatáhne, posypeme na kousky nakrájenou paprikou, po chvíli přidáme…
Kotlety naklepeme a nařízneme kraje, mírně osolíme, opepříme a okořeníme oblíbeným kořením, já dala grilovací. Zprudka osmahneme každou kotletu dozlatova a dáme stranou…
Vepřové plátky omyjeme a osolíme. Na pánvičce rozpálíme olivový olej a plátky zprudka z obou stran opečeme.Přidáme na proužky nakrájené papriky, podlijeme vodou a dusíme…
Uzená vepřová kotleta, připravovaná v pomalém hrnci, společně s kysaným zelím a bramborem, je doslova perfektním víkendovým obědem. Provoněná jablky, posypaná křupavou…
Maso nakrájíme na kostičky,celer,zázvor a česnek oloupeme a nastrouháme najemno.Do hrnce dáme olej a necháme osmahnout dozlatova cibuli nakrájenou na kostičky.Přidáme…