Vepřová kýta na paprice
Recept ještě nebyl hodnocenSmetanové omáčce s paprikou vévodí poslední roky kuře, přitom takové vepřové je chuťově mnohem bohatější. Recept je velmi jednoduchý a lahodný. Šťavnaté plátky z kýty…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Smetanové omáčce s paprikou vévodí poslední roky kuře, přitom takové vepřové je chuťově mnohem bohatější. Recept je velmi jednoduchý a lahodný. Šťavnaté plátky z kýty…
Potřebujete uvařit něco rychlého a opravdu chutného? Zkuste tento skvělý recept s krůtím masem plným bílkovin, je snadný, zvládne ho i začínající kuchařka a potěší malé…
Jednoduchý recept na výbornou pečeni. Výhodou je, že vše dáme do jednoho pekáče a můžeme věnovat čas domácnosti nebo kávičce. Z trouby vytahujeme barevný, výtečný a sytý…
1)Nejprve si v osolené vodě uvaříme brokolici. Poté ji scedíme a necháme vychladnout. 2)Mezitím si oloupeme brambory a nakrájíme je na tenké plátky. Do Pekáče dáme…
Není to guláš ani perkelt, ale pochází ze stejného kraje. Pivovarský tokáň přišel z Maďarska a chutná skoro svátečně. Tradičně se připravuje z hovězího masa, ale…
Rizoto z pečeného kuřete je skvělý způsob, jak využít zbytky z nedělního oběda a připravit rychlé, chutné a syté jídlo. Kombinace šťavnatého kuřecího masa a jemně…
Hledáte další způsob, jak připravit kuřecí řízky? Stačí je přes noc naložit do marinády, druhý den krátce osmažit a skvělý oběd je na světě. Marinované kuře můžete…
Zkuste nápaditý způsob přípravy bůčku podle starého receptu. Bůček uvaříme, obalíme ve směsi pikantního koření a dáme na pár dní do lednice. Chutě se krásně propojí a…
Rebarbora nepatří jenom do koláče. Vyzkoušejte ji naslano v této zajímavé kombinaci s vepřovou kotletou a jablky. Slaná, sladká i kyselá chuť se v tomto receptu skvěle…
Filety omyjeme a vysušíme přebytečnou vodu, osolíme, opepříme, posypeme sladkou paprikou, drceným nebo mletým kmínem, obalíme v hladké špaldové mouce, aby se nám…
Barva, chuť a kvalita vepřového guláše se odvíjí mimo jiné od cibulového základu. Proto si dejte záležet a cibuli pěkně osmažte dozlatova. Chuť guláše pak můžete doladit…
Minutkové řízky, je to vůbec možné? Podle babiček ano. Zapomeňte na klasický trojobal a vyzkoušejte tuto směs z mouky a koření. Ideální záchrana, pokud zjistíme, že nám…
Oblíbený smažený květák v trojobalu není nutné vždy předvařovat, můžeme zkusit tuto jednodušší a rychlejší variantu. Syrový květák nakrájíme na plátky, ty pak obalujeme…
Nebaví vás smažení květáku ve vysoké vrstvě oleje? Dejte šanci pečeným květákovým růžičkám s jemnou příchutí česneku a mleté papriky. Příprava je velmi snadná. Během…
Nebaví vás smažení květáku ve vysoké vrstvě oleje? Dejte šanci pečeným květákovým růžičkám s jemnou příchutí česneku a mleté papriky. Příprava je velmi snadná. Během…
Oblíbenou kratochvílí mnoha rodin je uzení. Chcete-li připravit ty nejlepší klobásky, stačí se držet osvědčeného receptu. Jeden takový tu pro vás máme. Základem je…
Šťavnaté tresčí filé zabalené v nadýchané vaječné omeletě s čerstvou pažitkou tvoří netradiční, ale dokonale vyvážené jídlo. Jemná ryba se snoubí s bylinkovým aroma a…
Guláš z hovězí kližky potřebuje čas, ale odvděčí se vám lahodnou chutí, ve které se spojí chutě restované cibulky, slaniny, masové šťávy a debrecinského párku. Podávejte…
Bramborový guláš je jídlo z jednoho hrnce, jehož základ tvoří brambory. Pro vylepšení je možné přidat i uzeninu. Ochucuje se nejrůznějším kořením, nejčastěji mletou…
Tento lahodný pokrm pocházející z Maďarska je už i u nás v Česku jako doma. Je to díky šťavnatému vepřovému masu, které získá šmrnc přidáním kyselkavého zelí. Spolu s…
Kuřecí minutkový guláš je vskutku rychlý a snadný na přípravu. Hodí se jak na oběd, tak i na večeři. Šťavnaté maso a kapie spolu s feferonkami vytvoří chutný gulášek,…
Maso a slaninu nakrájíme na kostičky, klobásy na kolečka.Vše smícháme (kromě cibule a smetany). Necháme uležet minimálně 2 hodiny (nejlépe ale přes noc).Masovou směs…