Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Kuřecí prsa á la bažant

Kuřecí prsa á la bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jestli nevíte, jak připravit kuřecí maso k nedělnímu obědu, vyzkoušejte recept na způsob bažanta. Výsledný pokrm nádherně voní po divokém koření a rozmarýnu. Podávat jej…

RubyRom

60 min

Falešné punčové řezy

Falešné punčové řezy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Snadné řezy, které potěší milovníky nadýchaných a barevných moučníků. Tři různobarevné piškotové vrstvy jsou promazány lahodným smetanovým krémem. Povrch pak ozdobí…

lemarti

60 min

Pikantní grilovaná polenta

Pikantní grilovaná polenta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…

zizala

40 min

Všehochuť z hovězího masa

Všehochuť z hovězího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…

HankaPu

160 min

Pestré mleté maso

Pestré mleté maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji opražíme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno narezanú cibuľu a za stáleho miešania opražíme. Pridáme na kocky narezané paradajky, kečup, víno a dusíme,…

Kuřecí s játry a žampiony

Kuřecí s játry a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso nakrájíme na proužky dáme do misky,přidáme koření,1 lžíci Solamylu,vejce,trochu vody, zamícháme a necháme asi hodinu naložené.V jiné misce smícháme játra stejným…

Jikotka

30 min

Steak jak z moc drahé restaurace

Steak jak z moc drahé restaurace

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…

Nonya

50 min

Ovíněné švestky

Ovíněné švestky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Švestky naložené v redukovaném vinném nálevu s kořením jsou delikatesou, která propojí sladkost ovoce s hloubkou vína a jemnou vůní hřebíčku či skořice. Skvěle se hodí k…

Danca

90 min

Jednoduchý kapr v alobalu

Jednoduchý kapr v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety z kapra pokapeme cotrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými…

Nevšední melounový salát

Nevšední melounový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…

1 18 19 20 21 22 33

Naposledy jste si prohlédli