Kuřecí prsa á la bažant
Recept ještě nebyl hodnocenJestli nevíte, jak připravit kuřecí maso k nedělnímu obědu, vyzkoušejte recept na způsob bažanta. Výsledný pokrm nádherně voní po divokém koření a rozmarýnu. Podávat jej…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Jestli nevíte, jak připravit kuřecí maso k nedělnímu obědu, vyzkoušejte recept na způsob bažanta. Výsledný pokrm nádherně voní po divokém koření a rozmarýnu. Podávat jej…
Snadné řezy, které potěší milovníky nadýchaných a barevných moučníků. Tři různobarevné piškotové vrstvy jsou promazány lahodným smetanovým krémem. Povrch pak ozdobí…
Pokud si chcete grilování zpestřit něčím novým, vyzkoušejte tuto dobrou grilovanou polentu. Je pikantní, dochucená česnekem, cibulkami a naloženými rajčaty. Hodí se…
Jemně dušené hovězí maso, které se doslova rozplývá na jazyku, je dokonale ochucené aromatickými bylinkami a doplněné svěží cuketou. Červené víno dodává jídlu výrazný a…
Kuřecí porce opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme .Cibuli, mrkev a žampiony pokrájíme na kolečka, česnek na plátky.V kastrolku rozehřejeme olej a na něm kuře opečeme…
Do kastrolu vhodného do trouby dáme sádlo, na to omyté hovězí kousky. Přisypeme oloupané stroužky česneku a dáme do trouby vyhřáté na 200 stupňů.Po cca 20 minutách…
Kotletu připravíme nejlépe den předem, kdy do ní tenkým ostrým nožem uděláme na několika místech hluboké vpichy, do kterých zasuneme špalíčky pršutu. Nejlépe nám to…
Kachní prsa omyjeme a kůži nařežeme do kříže. Z obou stran osolíme a ze strany masa posypeme tymiánem. Jablka nakrájíme na kousky.Pánev rozpálíme nasucho a prsa na ni…
Játra jsou levná a velmi lahodná, je ale potřeba zvolit správný postup přípravy. Játra prošpikovaná slaninou, ochucená voňavým divokým kořením a dušená ve víně jsou…
Na oleji opražíme mäso, osolíme, okoreníme, pridáme nadrobno narezanú cibuľu a za stáleho miešania opražíme. Pridáme na kocky narezané paradajky, kečup, víno a dusíme,…
Morčacie prsia som umyla, osušila a otvorila. Naklepala som ich zľahka cez mikroténové vrecko. Prsia som osolila, okorenila, potrela horčicou a položila som plátky šunky…
Maso nakrájíme na proužky dáme do misky,přidáme koření,1 lžíci Solamylu,vejce,trochu vody, zamícháme a necháme asi hodinu naložené.V jiné misce smícháme játra stejným…
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a…
Na oleji osmahneme cibulku a opečeme na ní maso doběla. Zalijeme červeným vínem, trochu osolíme a dusíme 40 Minut. Podle potřeby poldléváme vývarem. Pak přidáme…
Pokud máte kvalitní hovězí maso a zatoužíte po pravém steaku, nemusíte nutně navštívit restauraci. Podle tohoto receptu si můžete připravit steak tak, jak ho připravují…
Cibuli očistíme a nakrájíme na hrubší kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na drobné hranolky. Papriku omyjeme a spolu se sušenými rajčaty a masem nakrájíme na kostičky…
Šťavnatá vepřová panenka s jemně nasládlou brusinkovou omáčkou a křupavými cuketovými placičkami. Skvělé víkendové menu, které potěší i náročnější strávníky. Příprava…
Vychutnejte si dokonale křehké a šťavnaté kotlety z grilu. Klíčem k jejich dokonalosti je delší pobyt v marinádě z červeného vína, hořčice a bylinek. Čím delší…
Švestky naložené v redukovaném vinném nálevu s kořením jsou delikatesou, která propojí sladkost ovoce s hloubkou vína a jemnou vůní hřebíčku či skořice. Skvěle se hodí k…
Pečínka z husy je lahodné sváteční jídlo. Důležité je husu nasolit předem, získá tak při pečení skvělou chuť i křupavou kůžičku. Přestože je pečení dlouhé, na tuto…
Upečte si lahodný dezert plný čokoládové chuti. Nadýchané čokoládové cupcaky se zakysanou smetanou, ozdobené čokoládovo-vinným krémem, potěší všechny milovníky sladkého.…
Filety z kapra pokapeme cotrónovou šťávou, posolíme, pokmínujeme a necháme chvilku odležet. Porci dáme na alobal, poklademe nakrájeným medvědím česnekem, krájenými…
Slanou cibuli promícháme s portským vínem. Plátky okurek a melounu promícháme, přidáme cibuli v portském a 3 lžičky olivového oleje. Dále přidáme estragon, nakrájený na…
Klasika české kuchyně, která nikdy nezklame. Voňavé kachní maso se krásně doplňuje se sladkokyselým zelím a šťavnatými jablíčky. Na talíři tuto sytou dobrotu podáváme s…