Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
Hodnocení 80× Kedlubny využíváme v kuchyni po celý rok. Rané jemné odrůdy jsou na jaře vítaným zdrojem vitamínů a minerálů
Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Mrkvový flan je nadýchaný, dokonale vláčný a jemný nákyp, který efektně vypadá, luxusně chutná, a přitom je levný a rychlý
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Jak přežít úmorná vedra: V horku pomůže meloun, okurka i studené polévky. Na ranní kávu raději zapomeňte!