Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 622 kJ / 1 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 196,14 g |
Tuky | 25,26 g |
Vláknina | 10,08 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,55 g |
Sacharidy | 21,69 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy tří barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPJQ
Moje poznámka
Špízy tří barev
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BPJQ
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
recept maso tří barev,
maso tři barev,
recepty maso tří barev,
babicovy dobroty recepty 3.10.,
špízy tři barev,
maso 3 barev,
krůtí játra recept,
babicovy dobroty 3.12.,
babicovy dobroty recepty 3.10,
jehla tři barev,
marinady na špízy s více druhů masa,
kuřecí špízy tři barev,
špíz ze tří mas,
chalupářský šašlík,
špízy ze tří mas,
šašlik více druhů masa,
plecko a kuřecí játra recepty,
špiz tři barev,
špíz tří,
trimasovy špíz
Suroviny:
játra krůtí,
plec vepřová,
prsa kuřecí,
cibule,
slanina,
olej olivový,
česnek,
maggi,
omáčka sojová,
marináda pfefferico,
sůl,
chilli paprika sušená,
koření
Komentáře (22)