Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tulácký kotel

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

yoghurtt yoghurtt

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 481 kJ /
2 983 kcal
Bílkoviny336,95 g
Tuky163,68 g
Vláknina14,52 g
Cholesterol 840 mg
Sodík 5,26 g
Sůl13,46 g
Sacharidy37,22 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Připravíme si marinádu. Z citronu vymačkáme asi jednu lžičku šťávy. Krok 2: Česnek oloupeme a prolisujeme. Všechny ostatní suroviny a dochucovače na marinádu v misce dobře promícháme. Krok 3: Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, když nebudou prsa, nakrájíme na nudličky vepřové a do marinády maso ponoříme, necháme asi na hodinu v chladu. Krok 4: Nudličky vytáhneme z marinády a na pánvi opečeme. Kuřecí prsa jsou dříve, vepřové necháme déle, než změkne. Krok 5: Maso podlijeme, vhodíme k němu nakrájenou cibuli a slaninu též na nudličky a necháme změknout. Já jsem marinádu vlila též na pánev k masu a dusila všechno dohromady. K tomuto připravenému masu nakrájíme brambory na kolečka, které smícháme se směsí masa. Podle chuti dosolíme. Hodí se i rýže, ale tu bych nemíchala. Dobrý je k tomu i čerstvý chléb.

Zveřejněno 23. 9. 2010

Poznámka autorky yoghurtt

Hodí se i rýže, tu bych ale s masem raději nemíchala, když to někdo budete zkoušet smíchat, dejte pak vědět.. zatím jsem tohle vařila jen s brambory nebo samotné maso s chlebem....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tulácký kotel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myGG

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tulácký kotel

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/myGG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Jani, předpkládám, že ty brambory už byly uvařené bokem ;-) jinak zajímavé, ukládám :-p:yes:+

Jana: je to spíš něco jako splácání všeho druhu :-D ale chuťově dobré,název jsem nevymyslela opravdu existuje,mám ho v kuchařce z knihovny ;-)
Tak až vyzkoušiš hranolky dej vědět,abych to zkusila také :-D

Vypada to moooc dobre:yes: A ja bych si k tomu klidne dala treba hranolky:-*

Taková, jakoby čína, že? Krásný název jsi tomu dala;-):yes:

Tématické fráze:
kotel na brambory, kotel na vaření brambor, kotle na vaření, kotel na maso, kotel na väreni, kotle na vaření masa, kotle na brambory, kotel na vaření 4 v 1, kotel na vaření masa, kotle na vaření brambor, jak udělat kotel na olej, kotly na vaření, marináda na kuřecí prsa, recepty do kotle, recept na kotlu, vaření v kotli, kotle na maso, recepty na vareni v kotli, maso v kotli, recepty pro vaření v kotli

Suroviny:
prsa kuřecí, cibule, slanina anglická, omáčka worcesterová, hořčice plnotučná, česnek, omáčka sojová, omáčka chilli, voda, maggi, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, olej, citron

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu