Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 696 kJ / 644 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,90 g |
Tuky | 2,22 g |
Vláknina | 62,91 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 122,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kořeněná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ7Y
Moje poznámka
Kořeněná zelenina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KQ7Y
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 9 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 12 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 17 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 6 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 6 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 8 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 8 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 9 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 10 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 10 hodinami
Tématické fráze:
nakládaný květák,
květák recepty,
recepty z květáku,
jídla ze zeleniny,
zelenina,
recepty ze zeleniny,
korenena petrzel recept,
nakládaný květák se zeleninou,
kořeněná jídla recepty,
inspirace zeleniny,
zeleninová jídla recepty,
recept na květak se zeleninou,
smazena zelenina po indicku,
kořeněná dušená zelenina,
top recepty marocká zelenina,
zelenina-recepty,
marocká zeleninová inspirace,
recepty květák,
zelenina recepty,
zelenina masala
Suroviny:
květák,
mrkev,
cibule červená,
chilli paprika čerstvá,
česnek,
petržel,
koření garam masala,
máslo,
olej,
med,
citron
Komentáře (6)
Teď v úterý to vařili v Prostřeno! jako Marocká zeleninová inspirace a vypadalo to výborně.