Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 876 kJ / 1 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,62 g |
Tuky | 107,15 g |
Vláknina | 28,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,81 g |
Sůl | 14,43 g |
Sacharidy | 48,88 g |
Postup přípravy
Když chcete servírovat, do hlubokého talíře vložte několik knedlíčků, přidejte nahrubo nastrouhanou mrkev a čerstvý kopr a přelijte horkým vývarem. Ozdobte další mrkví a koprem či petrželkou.
Zveřejněno 20. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m54
Moje poznámka
Silný zeleninový vývar s (macesovými) knedlíčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9m54
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 10 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 12 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Džem z červeného rybízu
douver před 35 minutami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 38 minutami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 2 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 2 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 3 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 3 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 4 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 6 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 6 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 6 hodinami
Tématické fráze:
kvalitní domácí zeleninový vývar,
zeleninový vývar recept,
dietní zeleninový vývar,
domací zeleninový vývar,
zeleninoví vývar,
vegetarianske jatrove knedlicky,
zeleninový bujon alnatura,
kvalitní zeleninový vývar,
zeleninovy vyvar,
posichrovat,
silný vývar,
vařit vývar pod poklicí nebo ne,
hovězí vývar tazeny pres noc,
tažený zeleninový vývar,
silný hovězí vývar tažený přes noc,
top zeleninovy vyvar,
zaleninový boršč recept,
silken tofu jaké použití,
k cemu pouzit zeleninovy vyvar,
směs zeleniny na vývar
Suroviny:
mrkev,
petržel,
cibule,
česnek,
pórek,
petržel,
kopr čerstvý,
olej olivový,
voda,
sůl,
bujón zeleninový,
chléb pita,
tofu natural,
olej olivový,
vývar zeleninový,
sůl,
pepř mletý,
mrkev,
kopr čerstvý
Komentáře (4)
Knedlíčky nemusím, takže nudličky nebo kapání.
"...a pokud to chcete posichrovat, tak trocha kvalitního zeleninového bujónu..."
Mám za to, že tady není třeba cokoli sichrovat. Leda by tím skoro devadesátiminutovým
A ten "1/2 hrnku
No, koprovou mám tůůůze rád, ale toto snad ani zkoušet nebudu...