Americký bramborový guláš
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 040 kJ / 966 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,08 g |
| Tuky | 26,75 g |
| Vláknina | 17,92 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 442 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 59,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Americký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnz0
Moje poznámka
Americký bramborový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qnz0
Nejnovější recepty
Pudinková buchta se skořicí
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová krkovička s játry
Přidáno před 12 hodinami
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 16 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 20 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 22 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kvasové krekry se sezamem
janatka před 8 minutami
Zdravé cottage lívance
janatka před 32 minutami
Žitný chléb
janatka před 41 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
[email protected] před 44 minutami
Pomazánka z pohanky
janatka před 50 minutami
Polévka z hlávkového zelí
Vasek93 před 54 minutami
Šunkofleky II
Valis před 1 hodinou
Šunkofleky s bazalkou
Valis před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí prsa v zeleninové krémové omáčce
kaaackaaa před 3 hodinami
Tématické fráze:
bramborový guláš,
pečeme s martou stewart,
marta stewart,
recepty marty stewart,
bramborový guláš s hovězím masem,
guláš ze psí konzervy,
marta stewart recepty,
vaříme s marthou stewart,
hovězí bramborový guláš,
m.stewart recepty cz,
marta stewart kuchařka,
psi guláš recept,
recept na bramborový guláš,
bramborový guláš top recepty,
bramborový guláš recept,
bramborový guláš recept,
hovězí stewart,
top recepty bramborový guláš,
vaříme na ohni,
bramborový guláštop recepty
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
protlak rajčatový,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
olej olivový,
ocet vinný červený,
kmín celý,
majoránka,
vývar hovězí,
brambory,
smetana zakysaná,
petrželka hladkolistá
Komentáře (8)
Marta Stewart? To je případ..., ale kdo umí, ten umí...
A proč že "americký"?
No, tady si přece může do názvu dáti každý co mu libo, i když by to byla i hovadina, což v tomto případě zajisté neplatí, byť jídlo obsahuje i hovädzinu.
Líbí se mi zahuštění guláše 2 a 1/2 hodiny vařenými nakostečkovanými zemáky (ideálně varný typ C)
Přesto si dovolím otázku, proč Americký? Žil jsem tam 29 let a guláš jsem krom vlastní kuchyně neviděl. Kližka se tam vůbec koupit nedá, tohle "podřadné" maso jde do psích konzerv. To jen na okraj.
Přečet jsem si úvod v původním blogu, Marta Stewart, původem Polka, povoláním realitní makléřka se po neúspěších v tomto podnikání vrhla do rad hospodyňkám, mimo jiné i receptům opsaným kde se dalo. Tým kuchařů vařil co našla podle svého nejlepšího svědomí a ona se stala slavnou pokračovatelkou Magdaleny Dobromily na Americkém kontinentu