Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 009 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,18 g |
Tuky | 25,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 21,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Moje poznámka
Kuřecí játra s olivami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o2AK
Nejnovější recepty
Masové kuličky se sušenými rajčaty a olivami
Přidáno před 50 minutami
Svěží salát s olivami
Přidáno před 2 hodinami
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 3 hodinami
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 8 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kroupová fazolačka s uzeným
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 3 hodinami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 4 hodinami
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 4 hodinami
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 5 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 5 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 9 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 17 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 21 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 23 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí játra recepty,
skopova jatra,
skopové vnitřnosti,
kuřecí játra recept,
skopové játra,
recepty s olivami,
pokrmy z oliv,
kuřecí játra,
recept na kuřecí játra,
recepty na kuřecí játra,
recepty kuřecí játra,
játra po burgundsku,
kuřecí játra po burgundsku,
pokrmy s olivami,
recept kuřecí játra,
jidlo z kurecich jater,
kuřecí játra a srdce,
skopová játra recepty,
recepty-kuřecí játra,
skopove vnitrnosti recepty
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
cibule,
víno červené,
olivy,
sůl,
pepř
Komentáře (4)