Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Je tu čas cuket. Nabízí se připravit z nich dobrou polévku. Přinesli jste si navíc z lesa pár hub? Přidejte cuketové polévce exkluzivní chuť navíc. Houbové škvarečky jsou to pravé pro vaše chuťové pohárky!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 588 kJ / 619 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,22 g |
| Tuky | 45,53 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 378 mg |
| Sodík | 183 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 32,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Moje poznámka
Letní cuketová polévka s koprem a houbovými škvarečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wxj
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 9 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 13 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Likérové špičky
Sahula před 20 minutami
Kávové úlky
MichaelaSr před 27 minutami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 27 minutami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 39 minutami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 1 hodinou
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 1 hodinou
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 2 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 2 hodinami
Křupavé vafle se zmrzlinou
janakrejzarova před 2 hodinami
Tématické fráze:
cuketová polévka s houbami,
cuketova polevka,
cuketa recepty,
škvarečky z hub,
polévka z cukety a hub
Suroviny:
cuketa,
máslo,
cibule,
vývar hovězí,
sůl,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
mouka hladká,
vejce,
ocet,
smetana zakysaná,
kopr,
houby,
sůl,
pepř mletý,
kmín mletý,
olej
Komentáře (14)
Gustavo Woltmann